Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (222)

golfista 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film. Ujetý, drsný, akční, zábavný, výborně natočený a sestříhaný. Má to spád a vtip (možná ne pro každého :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Místama velmi vtipná akční komedie.Akčních momentů (jako je úvodní strhující scéna) tu mohlo být klidně více, ale přesto se člověk rozhodně nenudí. Některé gagy jsou skutečně podařené a některé přímo smrtící (viz. zdařilá pointa s pilným zákazníkem videopůjčovny :o) Z herců tu kraluje Lou Diamond Phillips, Wahlberg je překvapivě nevýrazný. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to ujetost, ale se skvělými akčními scénami, s rozumnou mírou přehánění (je to přece jen komedie, že ano), s nesmělým nájemným vrahem Markem Wahlbergem, se kterým všichni včetně jeho snoubenky a milenky (přesně takováhle mrcha by vyrostla z Melounka, vítej zpět Kelly Bundová :)) vytírají jak se jim zlíbí. Tenhle typ lidí nesnáším, ale nakonec je to na pohodu... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaný skutečný "big hit". Ani ve snu mě nenapadlo, že se u tohoto filmu budu tak skvěle bavit. Každý, kdo má rád takové ty krimikomedie, kde dochází k nečekaným zvratům a kdy se hrdinové (z nichž nikdo není vyložený klaďas) občas chovají, jako by neměli všech pět pohromadě, by si tento film měl půjčit na videu a podívat se na něj. Nedosahuje sice kvalit např. Sbal prachy a vypadni, ale stejně je to dobrý nářez. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $27,007,143Tržby Celosvetovo $27,038,143║ Bláznivá uletená akcia, v podstate štýl filmu ktorý môžem, len keby to nekolísalo v úrovni všetkými smermi a nabralo to aj na nejakom výraznejšom charaktere postáv, veru nedokázal som sa pri tom až tak zabaviť ako napríklad pri Shoot 'Em Up. /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost ujetá věcička o jedné kazetě, pár týpkách, menší honičce a vážně ujetosti každého okénka :). Avšak pobaví :) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Mistrovská akce, ale hlavně mistrovská komedie. Někdy je ta kombinace akce a humoru až kouzelně absurdní - viz skvělá scéna s blijícím Elliottem Gouldem během přestřelky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO Je pochopitelný, že dokonce i pro ty co žijou mimo zákon existují určitý zásady, který se musí dodržovat. Jinak vypukne anarchie.…. Úvodní akční scéna, obohacená střelbou z ,,breaku“ a jinými akrobatickými kousky připomíná videohry. Každej tu má nějakou úchylku nebo poruchu osobnosti, proti čemuž je prkotinou zjištění, že rušička rušičky rušičky je k ničemu. Nádhera! Všichni zažijou a někteří i přežijou neuvěřitelný věci. Bláznivá černohumorná akční komedie, která se dá vidět víckrát. Sednout, vypnout (mozek) a bavit se. A je škoda, že tý akce není víc! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já miluji tyhle devadesátkové čerhohumorné akční thrillery. Skvělá zábava od začátku do konce s naprosto ujetou a překvapivě i originální zápletkou, je zde spousta pamětihodných situací, nikomu se nedá věřit, každý vyjebává s každým + skvělý mladý Wahlberg a nechybí i slušná dávka akce. Stojí za zhlédnutí. 75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Na pomilovanie šialená originálna zábavka z produkcie Johna Woo, Wesleyho Snipesa a Terencea Changa. V besnom hongkonskom duchu za americký peniaz nakrútený sitkomový akčniak. Celý zástup neuveriteľných scén (plnenie kurčaťa ako predohra k sexu), krásne bláznivých nápadov (harakiri, KING KONG ŽIJE) v čele s perfektným hereckým obsadením, vrátane Loua Diamonda Phillipsa v odviazanej úlohe, v akej ho už asi nikdy neuvidíme. Nie je to určené každému, ale ak sa naladíte na správnu vlnu... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Schopní a slušně vychovaní mladí lidé by neměli svůj talent ničit v prospěch zločinecké organizace, ale měli by zabíjet na vlastní pěst. A Melvinovi to zabíjení opravdu jde, takže bych mu doporučil založit si eseróčko a v rámci natočení prezentace své práce sejmout svou přítelkyni i svou milenku. Jenže Melvin je zvyklý pracovat v kolektivu a já to respektuji, neboť z toho vznikla velmi povedená taškařice plná střelby, únosu, zrady, košer jídla a hlavně jedné včas nevrácené videokazety. Já se tedy bavil skvěle již v roce zrození tohoto snímku a po zhruba deseti projekcích mohu konstatovat, že tuhle ujetou pitomost mám tak nějak rád. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg není vhodný kandidát na komediální role - tady se mi to opět potvrdilo. Krom toho je ale ten film přeplněný až moc velkými klišé a tolik humoru, kterému bych se zasmál, tu také není. Příjemná oddechovka, toť zhruba vše. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Prostě akční řežba, ve kerým exceluje Mark Wahlberg (mimochodem tohle je jeden z mála filmů, kam mi Wahlberg vyloženě sednul) a celý to je naprosto exceletně zábavný ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ultratrapný sitcom se skvělou HK úvodní a závěrečnou akcí, otravným hrdinou a ženskými (na které se ale aspoň dobře kouká) a famózním Lou Diamondem Phillipsem, který prostě jede. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

První, zlevněný prototyp Pain and Gain, co vypadá, jako by sjel z linky Jackieho Chana a v něm matný ryšavec Wahlberg, diamant Phillips přehrávající, jako by vyšňupal tři balíčky Jihlavanky, košer násoska E.Gould, občas nějaká ta akce a humor jak ze sitcomu na Disney Channelu. Jen bych dodal, že osoba odpovědná za výběr kostýmů patři na šibenici / k Armanimu (vyberte si) a taky že je vhodné, aby film, pojednávající o lidech s nízkou inteligencí, projevil větší chytrost než jeho postavy. Scény ze šatny či letmý pohled do galerie naznačují, že se bezpochyby jedná o oblíbený snímek Waylona J. Smitherse.. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to akčňák v hongkongskom štýle je to namňa trochu moc ukecané, s príliš veľkou nadsádzkou, ale za to akcia je výborná a sú tu krásne (a krásne uletené) romantické scény ala milenci na úteku. Vydarené. (7.5/10) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tragicky hloupý film. Vtipný sice někdy je, ale je to spíše díky velké porci hlouposti, kterou tento kousek oplývá. Bohužel nejhorší je, že je tato jízda nefunkční i jako akční film. Svižnější scény jsou vyloženě k smíchu - absolutně nepřehledné, tragicky sestříhané, totálně zprasené. Snažil jsem se brát to s nadhledem, ale místy to bylo opravdu neúnosné. Neuvěřitelný sajrajt. ()

Reklama

Reklama