Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzský obchodník cestuje časem a osvobodí utlačovaný kmen v jiném světě. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi nevtipné fantasy moderního francouzského stylu (což není pochvala), kde takový budižkničemu prožívá život v současné Paříži, kde se mu nic nedaří a chová se jako ňouma, ale také se propadá do jiného světa, kde se stane vládcem a spasitelem, jenž má všechno vyřešit. Ani tady se nechová nijak chytře. A koukat skoro dvě hodiny na ňoumu, to je fakt opruz. Je zde sice slušná kamera, lokace a triky, ale chybí jakýkoliv napínavější nebo nosnější příběh, který by ke všemu jen neklouzal po povrchu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to konceptom idiot zo súčasnosti sa ocitne v minulosti, pripomenulo Army of Darkness. Ale okrem technickej stránky to je v každom ohľade oveľa horšie. Hlavne to ale vôbec nie je vtipné. Benoît Poelvoorde je fenomenálny komik, ale tu je absolútne nevýrazný. Takže ruky preč od toho. 2/10. ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Totálně nekomická komedie s hlavním hrdinou všedního vzezření bez jakéhokoli talentu, který stále kmitá mezi dnešní Paříží a jakýmsi cizím světem, v obou světech se chová jako idiot a teoreticky se vyvíjí z nejistého trouby v hrdinu pevných nervů. K umření. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Kmitalo mi to mezi jednou a třemi, k těm slabším třem hvězdičkám jsem se přiklonil až ve chvíli, kdy ten prvobytný kmen zvedal sochu svého Osvoboditele. Podobnost čistě náhodná, optal jsem se... A taky jsem se párkrát ze srdce zasmál, jinak to ovšem byla dost násilně udělaná fantasmagorie. Hlavně taky že v ní nechyběl ideově výchovný prvek genderu - to hochy tmavé pleti v současnosti beru, ale proč byl jeden nebo dva také v tom pravěkém kmeni, to jsem nepochopil. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama