Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

.....co kdybychom změnili slovo ,,odpad ,, v hodnocení na slovo segalovka!!!!....může mi někdo vysvětlit, proč je tak těžké natočit film ze sedmi souboji kde uvidíme aikido a Seagala ( i když je starej neznamená že na to přece nemá ) , a k tomu jednu honičku s auty a jeden výbuch a jednu dvě přestřelky a solidního záporáka a jednu pěknou ženskou a ne moc blbej scénář a ne nějakýho poláka ( zase poláka ) neznámýho na režiserské židli a co kdybychom vynechali všechny pokusy o digitální triky, a nějak pěkně solidně to natočili.....vždyť jeho filmy neměli nikdy velký rospočet, tak proč to nejde natočit jako dřív!!!!...tohle neni přece normální....jsem z toho fakt zhnusenej, dřív jsem ho měl rád, teď čekám kdy ho přestanu nenávidět!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hele, jako když si někdo troufne v akčních scénách Seagala nahradit dublérem, který je o třicet kilo lehčí než on, vůbec mu není podobný a střihač to ještě sestříhá tak, že to hlasitě volá a vykřikuje, že sledujete dva naprosto odlišné lidi, tak to si, sakra alespoň jedno zhlédnutí zaslouží, ne? Úplně blbé to není, to Steven zvládá i horší kraviny. Takový klasický pozdně noční televizní akčňák plný scén, u nichž budete přemýšlet, jestli si dělají srandu (agenti dělající naprosto školácké chyby), ale koukat se na to dá. Už jsem to viděl dvakrát. 2.5* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze Seagalovek. Co od toho čekat? No tak například dementní příběh, přitroublé akční scény a prkenné herecké výkony. Nic neobvyklého. Jednu hvězdičku za to, že zde Seagal konečně i pár lidí zmlátí a nehonosí se jen pistolí, kterou ani pořádně neumí ovládat. Z tohohle filmu neubylo nic na Seagalových kvalitách. Sice je trošičku lepší ale ne zas natolik, aby stálo za to se na to podívat. Pro jeho fanoušky nic nového pro konzumního diváka nekoukatelné. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tentokráte slabší dvě hvězdy, ale hlavně po dlouhé době mírně lepší filmík s oblíbeným tlouštíkem. Film si sice hraje na jakéhosi špionážního Bourna, ale mě to tentokráte nechává plně klidným. Je to přece Segalovka, takže dokážu příjmout téměř cokoliv. Příběh se zdá být celkově v pořádku a atmosférě není co vytknout. Dokonce nás čeká i jedna velice slušná automobilová honička. Pouze mám asi dvě výtky směrem k filmu. První je ta že nevím co měla znamenat ta kraťoučká rvačka na schodech, kdy bylo téměř jasně vidět, že se nejedná o Stevena, ale o nějakého dost nepodobného kaskadéra. Takže celá scéna pro mě zbytečnost. A druhá výtka směřuje k obalu filmu, nějak jsem nebyl svědkem kopu, který je na obalu DVD vyobrazen. Kdyby se ve filmu podobný úder objevil a kdyby jej provedl Steven okamžitě přihazuju další hvězdu. To mi věřte! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Myslel som, že si mŕtvy.“ – „Diabol ma nechcel. Bál sa ma.“ Ak vedľa seba postavíte Čierny úsvit a Prepadnutie 2: Temné územie, uvedomíte si spätne, aká obrovská nespravodlivosť je, že Prepadnutie 2 nikdy nezískalo Oscara za najlepší film. V Čiernom úsvite Steven Seagal hrá, prekvapivo, experta, ktorý sa ničoho nebojí a ktorý je v podstate neporaziteľný. Problém je v tom, že počas nakrúcania Čierneho úsvitu mal Steven (ktorý ho zároveň aj produkoval) 53 rokov. U niektorých akčných hviezd to bol vek, kedy boli na vrchole svojich fyzických síl, zdravím Arnolda, ale Seagal v tom čase už bol značne, hm, neforemný a tak v akčných scénach tohto filmu takmer nevystupuje. Občas drží pištoľ a strieľa z nej, ale jeho bravúrne chvaty z Nica alebo Prepadnutia v Pacifiku by čakal len šialenec. Tu už všetku akciu obstaral kaskadér, ktorý sa naňho nepodobá, je o pár desiatok kíl chudší a má iný typ chôdze. Samotný scenár ani komentovať nebudem, až taký blázon fakt nie som. Mimochodom, sequel dva roky starého Cudzinca. Steven asi chcel svoju vlastnú Mission: Impossible. Čo myslíte, podarilo sa? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)
  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)
  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)

Reklama

Reklama