Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Amandu Bynes. Nelíbí se mě jako herečka a coby holka je mě zcela průměrná, nevýrázná kočena. Ale v tomto filmu mě docela moc neiritovala, byť její herecký rejstřík se skládá z pár proflákých výrazů a přehrávání. Námět je docela hloupý, takhle si rozhodně nepředstavuji přibližovat mladým lidem Shakespeara. Režie tuctová. Celkově se jedná o profesionálně odvedenou zakázku, co nenasere, ale ani nenadchne. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Mimo obvyklý strašně trapný konec jsem se u tohohle filmu válel smíchy, aniž bych to čekal. Skoda toho obsazení, Amandu Bynes nemám rád a ostatní byli taktéž trošku prkenní,ale rozhodně si nenechte ujít držitele rekordu Premier League Vinnieho Jonese jako trenéra fotbalového týmu. Já stále jen čekal, že ze saka vytáhne Desert Eagle. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

No jooo, byla to hovadinka a herci strašně přehrávali...ale když já jsem se u toho tak bavila. Navíc, tolik pěkných mužských objektů najednou, kterou holku by to neoslovilo, že? Nemůžu za to, prostě mě něco nutí dát ty 4* a omlouvám se všem, které to nějak irituje. Jo a prosím vás, nedávejte už do podobných filmů scény, kdy se pohledný černošský fotbalista zamiluje do ošklivé slečny s rovnátky, tohle už začíná být vážně trapné. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Přesladká roztomiloučká hovadinka s krásným happyendem. Film je určen pro náctileté dívky, které touží po nedobytném chlapci a místo Amandy si představují samy sebe. V kině si pěkně popláčou, zasmějou se a jsou spokojený. Ale kluci, pokud hrajete fotbal, tak se na to opravdu nedívejte, mohlo by vás to položit. Jinak příjemná zábava, i když se herci trochu dost nepřirozeně ksichtí, slušná oddechovka. Ale ten ředitel byl fakt trapnej. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)

Reklama

Reklama