Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších a vtipnějších teenagerovských komedií. Je to dost vtipné, je to koukatelné a má to zajímavý děj. To jsou přednosti tohoto filmu a zároveň i důvody, proč se mi tento film líbil. Vtipných scén je zde opravdu velké množství. Dějově je to docela dobře zvládnuté, má to hlavu a patu a divák je i zvědavý, jak to všechno dopadne. To vše s ideálně dlouhou stopáží a s mladými lidmi, na které se dobře kouká. Především kluci si přijdou na své, protože pěkných dívek je tu docela dost. Ale tím samozřejmě netvrdím, že film je založený jen na hezkých tvářích. Jak už jsem napsal, děj je velmi zajímavý, čtyři dívky se rozhodnou dát za vyučenou školnímnu krasavci, který randí s několika dívkami najednou a jde mu jen o to jedno. A je to opravdu dobře zvládnuté a já se dobře bavil. Jako film na víkendové odpoledne je to super záležitost a dostal jsem od toho filmu přesně to, co jsem chtěl. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen komedie, jedna z těch, které mě baví. Jesse Metcalfe sice není nějak přitažlivý /spíš jen nanicovatý hezoun/, ale jeho bratr mi to bohatě vynahradil. Penn Badgley mi tu hrozně připomínal Heatha Ledgera v Deseti důvodech, proč tě nenávidím (stejně mi to připomněla i ta písnička na konci, která byla stejná). Dámské obsazení bylo také celkem příjemné. Jen by mě zajímal ten "ne tolik optimistický" konec. :) ()

Reklama

cocostorm 

všechny recenze uživatele

Z počátku se mi to zdálo dobré. Zhrzené dívky, co se chtějí pomstít atd.... I děj byl v pohodě, bylo tam i pár slušných hlášek, ale ten konec byl divný. Netvrdím, že by měla skončit s Tuckerem ale proč každá holka co si začne s oblíbencem skončí povětšinou s "lůsrem"? V tomto filmu to není přímo, ale je to naznačeno.. Ale každopádně, dívat se na to dá. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době bych řekl, že se po teenagerovských komediích slehla zem. Vždyť kromě, snad každoročně vycházejících, prciček není nic, co by stálo alespoň za jedno zhlédnutí. Až John Tucker. Čtyi holky se rozhodnou, že zlomí srdce největšímu děvkaři na škole, zápletka tedy opravdu nic moc. Co se ovšem týče vtipných scén, těmi je film docela nabitý, nabitý je i spoustou hezkých holek včetně půvabné A. Kebbel, proto záběry na toho ošklivého chlapce snad mužská část populace taky přežije :) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Klidně pět hvězd, protože to má na rozdíl od svých dvojčat kvalitní děj a opravdu po celou dobu příjemné prostředí. Sice to nemá tolik vtipu jak jsem si myslel, že bude mít, ale aspoň si to nemusí doplňovat sebevědomí nechutnostmi. Líbí se mi jeho fígle, které nejsou jen tak vycucané z prstu a podle mého opravdu fungují. Ani poučování matky není klasicky po americku tak trapné a rozhodně si nemůžu stěžovat na nedostatek roštěnek:D. Jediné co mi vážně vadilo byl ten proslov na oslavě narozenin, takové už mě nebaví, to si mohli odpustit. ... Má to skvěle vymyšlené, vybírá si holky z různých skupin, které se normálně nikdy nepotkají. ... Ne, nehraju, pořád je všechno na mě, potřebujem tě Johne, jdeme Johne, Johne, Johne... pořád na mě křičíte, ale neposloucháte mě, já mám taky city. Nechte mě bejt. ... Hele mami, bez rukou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ashanti stihla během natáčení zpívat na pěti koncertech. (D3VIL)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)

Reklama

Reklama