Dark Ride

Jazda smrti

Horor / Thriller

USA, 2006, 91 min

Craig Singer

Príbehovo nulová, tuctová, pásová teen-vyvraždovačka, čo absolútne ale absolútne nemá čo ponúknuť a hlavne keď sa snaží opičiť po Texaskom masakri motorovou pílou. /5%/(27.9.2009)

• Le_Chuck

Dark Ride trpí rovnakým neduhom ako valná väčšina (prevažne americkej) béčkovej hororovej produkcie a tým je neuveriteľne trotloidné správanie nesympatických charakterov a trapný, z vody varený príbeh. Samotné blúdenie po domčeku hrôzy spočíva v monotónnom bafaní karamických bubákov a do toho otravné stroboskopické blískačky a škrípavé zvuky. Výsledný dojem lepší kamera a prvé dva mordy. Hlavne po tom druhom som dúfal vo finálny nástup, ale miesto poriadneho masakru (a žiadanej gradácie) zase len opakovanie otrepaných motívov a debilný záver s "prekvapivou" pointou. Čajové. 30%(24.6.2007)

Sešlo se pár klišé, debilní scénář, málo peněz a zatraceně vymakaný domek hrůzy. Ač by se při střízlivém pohledu nedalo ocenit téměř nic, potěšilo mě, že si tvůrci svých nedostatků snad i byli vědomi a nabídli nám neskutečně zábavnou vyvražďovačku se skvělími úmrtími a pekelně předvídatelným "šokujícím" závěrem". Jako bonus okuzlující hlavní záporák. Ano, doporučuju. Je to natolik blbé, že je to třeba náležitě ocenit, teen horory jsou zlo, ale tyhle teenageři vás svou tupostí nemohou nepobavit. Jděte do toho s uvolněnou myslí a užívejte si. Hohohoho.(7.4.2009)

• Lhurgoyf

Najhoršie, čo môže režisér s hororovým filmom urobiť, je roztiahnuť úvod na polovicu stopáže, prvú mordu naservírovať v 65. minúte, a potom nechať hercov pobehovať medzi pastelovo nasvietenými papundeklovými kulisami zábavného parku až do záverečných tituliek.(15.3.2008)

• petero

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned)(7.2.2010)

• Deimos

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +občas byla vidět snaha o atmosféru a dobře zpracované prostředí -ovšem z toho prostředí se dalo vytřískat o dost víc, taky by k tomu bylo zapotřebý lepší herce a lépe napsané postavy (ty v tomto filmu byly spíš otřesné), snaha o zápletku se cení, ale závěr to dost táhne ke dnu/// Popravdě nechybělo mnoho a mohl z toho být tří, nebo dokonce čtyřhevězdičkový film. Bohužel v momentě kdy si člověk řekl "jo tak tohle je hustý" příšla rána do hlavy v podobě několika nesmyslných, místy nudných nebo dokonce trapných scén. Mimojiné různé pobíhání sem a tam, ječení, lekání se mi přišlo hodně ubohé. Na závěr tomu chyběla pořádná gradace a nějaké to vypořádání se se záporákem./// Celkem 45%///(2.10.2009)

• swamp

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Naprosto klasická vyvražďovačka, která ovšem pozbyla veškerého napětí, zajímavých triků či pořádných lekaček. Parta blbečků vyráží na výlet a někde u kolotočářů většina z nich zařve. Místy se snažili být autoři vtipní, což ještě více kazilo celkový dojem (jedinou výjimkou byl BJ, ten se povedl:). K tomu všemu si připočtěte "nečekanou" pointu a můžete mít jasno.(10.10.2010)

• helljahve

No to zas bol ,,horror´´ Horror to bolo dopozerať do konca. Nuda, nuda, nuda....(5.6.2010)

• Nick Tow

Dopozerať do konca túto amatérsku vykrádačku bola naozaj "smrteľná jazda".(18.12.2007)

• curunir

Nič extra. Zase ďaľší béčkový horor pre tínežerov.(3.9.2007)

• Jino

Stupidní scénář, na nic herci, nulová atmosféra. Nevidím to jinak než na jednu hvězdu. Velice špatný horor.(12.6.2007)

• Danny F.

V tomto filmu se, než dojde k vraždě, zbytečně dlóóóuho kecá. Dal bych jen jednu hvězdičku ale přidám ještě jednu na vrch za vraždičky. Také jde o klasiku vyvražďování a rutinní horor. Zdá se mě to nebo zde někdo kopíroval Jasona Vorheese a Michaela Meyerse? Vrahoun s maskou?? To už tu bylo a v lepším podání. 30%(3.1.2010)

• Cedr

Od filmu, který je součástí horrorfestu jsem čekal trochu hororové atmosféry... Bohužel no... Začátek a prostředek nuda nuda nuda. Není to strašidelné, sem tam velmi laciná a průhledná lekačka. Ale dá se to přežít do konce, který dojem z filmu aspoň trochu zvedne :) Takže pokud to vydržíte nebude to úplně tupý film, ale jen tupý film. Jedna hvězda za "pointu" a jedna hvězda za opravdu netradiční blowjob xD(29.6.2007)

• ecceHOMMO

Tuctová hororová záležitosť bez väčšej snahy o kvalitu. */**(6.2.2011)

• Teardown

Zbytečnost(3.4.2008)

• MareT.

Taková ostuda ve světě slasherů aby člověk pohledal, opravdu...(16.6.2007)

• Cortesz

Další rutinní vyvražďovací hororová záležitost, se síleným maniakem. Herci katastrofa, nemají co hrát, k tomu jsou absolutně nesympatičtí. Po hororové stránce chabé, překvapivá pointa byla průhledná a mě osobně došla tak v polovině filmu, takže její záměr překvapit se nekonal. Jedna hvězda jen za to, že jsem fanda hororu.(19.11.2010)

• numan

6 nechutných amerických adolescentů je postupně masakrováno jedním vraždícím psychopatem v masce. Nejstrašnější na tom je, že někteří bohužel přežijí. Místy je to nuda k uzoufání, při stopáži 95 minut jsem měl dojem, že sleduju nejmíň dvouhodinový Béčko. Oprava - Céčko. Jedna hvězda za bubu-park a závěrečné "překvapení", které opravdu nikdo nečekal. :oD(22.6.2007)

• kery-

S tímhle filmem se to "bahno" táhne hned od začátku. Scénář je nedotažený a plný nesmyslů, stačí vám minuta na to, aby jste zjistili, že jde o další typickou teenagerovskou vyvražďovačku a že na konci z celé bandy přežije jeden nebo dva lidi. Ve chvíli, kdy psychopat uřízne hlavu dívce, která má plno práce s kouřením kluka - kterého ani nezná - a on kupodivu nic nepozná, jsem měl chuť to vypnout. Navíc chování postav a načasování vraždícího retarda, který KUPODIVU nebyl odsouzen na smrt za vykuchání 2 mladých puberťaček, a KUPODIVU utekl z léčebny zrovna ve chvíli, kdy se celá banda chystala na návštěvu atrakce, je na úrovni ODPADU!(17.7.2007)

• Tuatha

Film na který stačí koukat cca 10 minut a člověku to stačí. Ne že by to bylo zas tak hrozný (ale jo), ale člověk ví, o čem to je. Jen neví, kdo zbyde. Někomu se může líbit rádoby psychopatická atmosféra v zábavním parku včetně hudby. Za to tu jednu hvězdičku. Jinak nuda a nuda. Hororová „vyvražďovačka“ bez nápadu.(17.6.2007)

<< předchozí 1 2