Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karla Homolka a Paul Bernardo, mladí manželé, které spojovala velká láska a perverzní sexuální praktiky, prosluli v Kanadě jako nejbrutálnější zabijáci moderní historie. Krátce po svatbě „naservírovala“ Karla novomanželovi svou třináctiletou sestru Tammy. Dívku omámenou léky jeden po druhém zneužili. Jejich hrátky se zvrhly a sestra zemřela. Následovala série únosů, sexuálních zneužití a bestiálních vražd nezletilých dívek. Policie neměla proti podezřelé dvojici žádné hmatatelné důkazy. Karla se nakonec rozhodla pro spolupráci s kanadskou justicí. Svědčila proti manželovi výměnou za mírnější trest. Pomohla tak vyšetření nejbestiálnějšího případu v severoamerické historii. Kontroverznost a brutalita snímku byla důvodem k pozastavení distribuce filmu a nejen v Kanadě se vedly obšírné diskuze o jeho vzniku. Karla Homolka, po otci Češka, opustila vězení loni v létě. Odborníci ji označili jako osobu s nesmírnou inteligencí a vysokou schopností manipulovat s lidmi. Za mřížemi se jí právě díky těmto vlastnostem podařilo vystudovat psychologii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit i nesouhlasit s k0C0URem. Laura Prepon nehraje špatně, jenže do toho prostě nic nedává. A ty šokující scény tam podle mě jsou..jenže tak špatně využity, že jakoby tam nebyly. Jo, a trochu mi to připomínalo film Irréversible, jenže ten těch scén měl požehnaně a využitých do poslední kapky (čehokoliv..). ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

No opravdu nevím proč je to teda Bestie? Film je zpracován podle jednostrané výpovědi Karly a bestiálně působí pouze její manžel. I když psychologický posudek říká něco, Karla ve filmu působí důvěryhodně, a člověk je nucen jí místy až litovat. Její láska, která se brzi změnila v posedlost ji ve filmu dostává až na naprosté dno. Náznaky, které se občas v průběhu filmu ukážou, že vše mohlo být ještě trochu jinak jsou zahnány do ústraní a vše je nakonec necháno na lidské představivosti, jak to teda asi bylo. Rád bych ale viděl onu Karlu, kterou popisoval psychologický posudek na závěr a upřednostnil bych rekonstrukci činu, podle kterého byli tito dva souzeni, ne rekonstrukci pouze jednostrané výpovědi, kterou soud nevzal v potaz. Narozdíl on Teda Bundy, je zde láska ženy dohnána do ještě absurdnějších rozměrů, nad kterými zůstává i rozum stát, v případě že by Karla mluvila pravdu. ()

Reklama

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh vražedkyně, který je natočen spíše z jejího pohledu, který sama prezentovala před soudem. Jako téměř spoluoběť svého ultrasadistického manžela, která byla donucena k zločinům tak nějak vedle něj. Ve skutečnosti se po objevení videí ukázalo, že to byla vysoce manipulativní osoba, která často akty násilí iniciovala. Film je to tedy stupidní a neuctiví i vůči obětem a behledě na to je to tak unyle nudně asexuálně zpracované, že se na to moc nedalo koukat, ale hodnocení odpadu dávám s ohledem na skutečné oběti. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný a zbytečný film. Vraždící dvojice "Barbie a Ken" by si opravdu "zasloužily" nějaký film. Ale když už, tak pořádný! Tohle byl slabej, nezáživněj a strašně nudnej brak. Mohla to být druhá Zrůda, bohužel se tak ale nestalo. Takový silný námět ale je z toho tak špatný film. Režie i herci velmi slabí. Obsahově hodně špatné. Tenhle film mi přišel takový neprofesionální, hodně odfláknutý, prázdný. Mučení, znásilnění a následné zabití dívek bylo ve skutečnosti hodně brutální, tady to byl jen takovej slabej odvárek. Když už si chci o těhle dvou bestiích něco dozvědět, raději si informace najdu na internetu. Ale tenhle film mi prostě nic nedal. Zbytečná záležitost. - Mimochodem, Karlička je i po tom všem na svobodě, příliš velký trest nedostala, přitom byla k obětem stejně brutální jako její manžílek. Oba by si zasloužily provaz. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt neskutecna sracka. Cely to na me pusobilo jako nejakej amaterskej film. Cemuz taky dost napomohla naprosto dementni kamera, ktera vzdy honem uhne, aby nahodou nebylo videt krapet krve nebo kousek nahy zensky a kdyz clovek nepozna rozdil mezi kamerou a domaci kamerou, na kterou si Paul natacel holky, tak je neco fakt spatne. K tomu je tu pekne dementni pribeh, kde sou proste nahodne scenky z Karly zivota, aniz by to na sebe vyraznejc navazovalo a vetsinou to je natoceni obeti, zbiti Karly, hysterickej vystup manzela a tak furt dokola. Co se tyce hercu, tak Misha Collins se snazi delat strasnyho psychouse, ale bohuzel na to nema a vypada jak chudacek a to radsi pomlcim o jeho desne "drsnym" jmene. A co se tyce Laury Prepon, tak ta se tvari furt stejne a vesinou stoji nekde v rohu a cumi. Proste debilni amaterska nuda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (10)

  • Sám Misha Collins nemá tento film rád a dokonce nabádal své fanoušky, aby se na něj nedívali. (TeraBum)
  • Kanadský premiér Dalton McGuinty při uvedení snímku vyhlásil veřejně jeho bojkot v březnu 2005. Prohlásil, že se určitě na film nikdy nepodívá a doporučuje to samé všem lidem z Ontaria, kde se tragédie stala, to samé. "Je velmi smutné, že se někdo snaží vydělat peníze na tak strašné a odporné tragédii". (don corleone)
  • Předtím, než byl Paul Bernardo, podle kterého je film natočen, zatčen, změnil si legální cestou jméno na Paul Teale. Údajně podle postavy Kevina Bacona ve filmu Criminal Law (1988). (don corleone)

Reklama

Reklama