Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Valenteen se živí jako "Mr. Fix It,". Najímají si ho muži, kteří právě dostali kopačky od své přítelkyně - Lance začne randit s expřítelkyněmi a jediným jeho cílem je, aby se dotyčné slečně co nejvíce znechutil a tím ji donutil, aby se ještě ráda vrátila ke svému bývalému. Ale když si ho najme Bill Smith, aby získal svoji bývalou přítelkyni Sophii Fiori zpátky, všechno se zvrtne a Lance se snad poprvé doopravdy zamiluje. (FaiThe)

(více)

Recenze (4)

Crowen 

všechny recenze uživatele

I pro mě z nepochopitelných důvodů, mám pro tento filmový žánr (nesmyslný pytloviny) slabost. Asi je ve mě zakopanej romantik nebo co :)). Ale ten konec.....všechno špatně! ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Úplná pitomost na kterou jsem koukala jenom kvůli Boreanazovi. Hloupé, nevtipné, levné, umělé, ubohé, nezáživné, prohlédnutelné, nudné, místy trapné, slabé... Nemám k tomu víc co dodat. Takových blbostí už spousta bylo, a spousta taky bude. Vždycky se najdou chudáci diváci kteří se na to podívají, a už je pak na nich jak to zhodnotí. Mě je jen jasné, že kdyby existovali jen filmy jako je tohle, zavrhla bych herectví, televizi, a film sám o sobě. Snímek s IQ nula, a s nápaditostí umělohmotného kelímku. Láska je celkem inspirativní téma, jenže ve filmu z toho skoro pokaždé udělají nechutnou frašku. Brr. ()

Cheyenee 

všechny recenze uživatele

Námětem mi připomněl Hitche, ovšem do něj má docela daleko. U některých scén (tedy především u jedné) mi bylo trapně za herce. Film měl ovšem i své světlejší chvilky. Film tak na 2 hvězdičky, jednu navíc si vysloužil za Davida Boreanaze ;-) ()

Reklama

Reklama