Reklama

Reklama

Na Zlatém jezeře

(TV film)

Obsahy(1)

Stárnoucí Ethel a Norman Thayerovi se vrací do svého domu ke Zlatému jezeru v Maine a vědí, že to může být jejich poslední společné léto, protože se Normanovo zdraví povážlivě zhoršuje. K osmdesátým narozeninám sem svému otci přijíždí popřát i jeho dvaačtyřicetiletá bezdětná dcera Chelsea, kterou provází nový přítel Bill s čtrnáctiletým synem Billym. Celé dny je ale ve vzduchu cítit napětí, protože Chelsea má dojem, že ji otec neuznává. Zakrátko s Billem odjíždí do Evropy a chlapec na měsíc zůstává v domě se starým párem. Přes počáteční nevoli si svérázný emeritní profesor s pubertálním Billym velmi rychle porozumí a nevnímají prázdninový čas rychle utíká... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se toho zpracování bála. Film s dcerou a otcem Fondovými je totiž úžasný a po tolika letech to udělat jako inscenaci? Ale bylo to hodně dobré. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stěží tisknu slzu v oku, bylo to prostě geniální. Zfilmování divadelní hry přímo v kulisách, a teď nemluvíme o nějakém záznamu představení divadla XYZ, ale o plnohodotné inscenaci, to je v současné televizi, navíc zaoceánské, ratingy zaslepené, docela originální nápad. A v tomhle obsazení...chuťovka za 90%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama