Reklama

Reklama

Natočeno podle jediného zdokumentovaného případu exorcismu v historii.   Robbie je obyčejný jedenáctiletý chlapec se zálibou v hororových komiksech. Teď se ale zdá, že s ním není něco v pořádku. V jeho přítomnosti se vznáší předměty a on sám se mění - všechny okolo uráží, mluví různými hlasy a neznámými jazyky. Zoufalí rodiče vyhledají pomoc katolického kněze Bowderna. Ten má podezření, že může jít o posedlost ďáblem. I přes nedůvěru arcibiskupa je odhodlaný duši nevinného dítěte zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Byvaly Agent 007 Dalton asi kdesi v prasivej riti videl Exorcistu od Friedkina, a tak sa rozhodol spravit spolu s Steven E. de Souzom nieco na ten sposob. Ale chyba! Friedkin nie je de Souza a Dalton, hoci sa snazi, rozhodne nema na herecke osadenstvo Exorcistu z roku 1973. Toto po vlozeni do DVD prehravaca by malo tu masinu smrtelne urazit a mala by okamzite vypovedat sluzbu.15 % ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ubohá parodie na Exorcistu, jejíž projekcí jsem zneuctil svůj DVD přehrávač. Tomuhle "filmu" škodí naprosto vše. Příliš rychlý nevýrazný rozjezd, trapný Timotýl Dalton, vymaštěné dialogy a největší zlo-nuda. Ale odpad si vyjímečně odpustím, díky špetce lehce děsivých scén. 10% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o další z velké řady nejrůznějších filmů u kterých distributoři uvádějí, že je film natočený podle skutečné události. V první řadě jde však jen o další film, který kopíruje své známější a úspěšnější předchůdce.Filmu nelze upřít stísněnou atmosféru, která se měnila podle právě probíhajícího děje. Jenže kdo by se vylekal u scén, které jsme měli možnost vidět už někde jinde. Samotná hudba i efekty dopomohly k trochu větší kvalitě celého snímku jenže celkové hodnocení hodně srazily výkony herců. Malý chlapec mi nebyl vůbec sympatický a jeho poskakování po posteli a vřeštění mi začali časem lézt dost na nervy. Nevěřil jsem mu ani ten vystrašený pohled, když se schovával pod postelí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dá sa na tému „Exorcizmus prevádzaný na čudne sa správajúcom, otravnom adolescentovi“ povedať po Friedkinovom ultimátnom Vyháňačovi diabla niečo nové? Naviac v lacnej televíznej verzii a s nepresvedčivým Timothym Daltonom v úlohe chybujúceho kňaza? Naozaj chcete počuť odpoveď? Čo tu robil Steven E. de Souza je mi záhadou. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Další z řady napodobitelů slavného Vimitače ďábla, který stejně jako mnoho podobných napodobitelů se mu kvalitou ani náhodou nepřibližují. Na druhou stranu se ovšem nejedná ani o žádný velký průser v daném subžánru. Největší problém je v dlouhé stopaži a ve vatě mezi celkem dobrých strasidelných sekvencí. Koukatelné, na zahnáni dlouhé chvíle dostačujicí, ovšem zapamatování vhodné určitě ne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama