Reklama

Reklama

Natočeno podle jediného zdokumentovaného případu exorcismu v historii.   Robbie je obyčejný jedenáctiletý chlapec se zálibou v hororových komiksech. Teď se ale zdá, že s ním není něco v pořádku. V jeho přítomnosti se vznáší předměty a on sám se mění - všechny okolo uráží, mluví různými hlasy a neznámými jazyky. Zoufalí rodiče vyhledají pomoc katolického kněze Bowderna. Ten má podezření, že může jít o posedlost ďáblem. I přes nedůvěru arcibiskupa je odhodlaný duši nevinného dítěte zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

obitus 

všechny recenze uživatele

Vymítač ďábla se dá vykrádat stylově a kreativně (některé italské kousky) anebo taky nudně a doslovně. Possessed rozhodně spadá do toho druhého ranku, i když úplně odstřelit ho nemůžu. Timothy Dalton se snaží seč může a nějaké ty kladné bodíky z diváka vyškemrá, ovšem hnáty mu při tom podráží jeho protivník. Ne Ďábel, ten je v pohodě, jako ostatně vždy, ale malý zrzavý chlapec, kterého posedl. Tak neuvěřitelně nesympatické dítě jsem ve filmu neviděl už leta. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Další z řady napodobitelů slavného Vimitače ďábla, který stejně jako mnoho podobných napodobitelů se mu kvalitou ani náhodou nepřibližují. Na druhou stranu se ovšem nejedná ani o žádný velký průser v daném subžánru. Největší problém je v dlouhé stopaži a ve vatě mezi celkem dobrých strasidelných sekvencí. Koukatelné, na zahnáni dlouhé chvíle dostačujicí, ovšem zapamatování vhodné určitě ne. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšie pubertálne, posadnuté diekto, ktoré oplzlo nadáva a pľuje hrachovú polievku. Avšak dokonalo nezáživne a neatraktívne. Ani za mak strašenia, nejakých tých väčších nechutností ( tie fľusance určite nikomu žalúdok nezdvihnú ) ani hereckých výkonov, ktoré by aspoň minimálne posunuli film do sledovania hodných vôd. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Byvaly Agent 007 Dalton asi kdesi v prasivej riti videl Exorcistu od Friedkina, a tak sa rozhodol spravit spolu s Steven E. de Souzom nieco na ten sposob. Ale chyba! Friedkin nie je de Souza a Dalton, hoci sa snazi, rozhodne nema na herecke osadenstvo Exorcistu z roku 1973. Toto po vlozeni do DVD prehravaca by malo tu masinu smrtelne urazit a mala by okamzite vypovedat sluzbu.15 % ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ubohá parodie na Exorcistu, jejíž projekcí jsem zneuctil svůj DVD přehrávač. Tomuhle "filmu" škodí naprosto vše. Příliš rychlý nevýrazný rozjezd, trapný Timotýl Dalton, vymaštěné dialogy a největší zlo-nuda. Ale odpad si vyjímečně odpustím, díky špetce lehce děsivých scén. 10% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama