Reklama

Reklama

Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo

  • Velká Británie Rock-A-Doodle (více)

Obsahy(1)

Každý večer před spaním si Edmond četl svůj oblíbený příběh. Příběh o kohoutovi, který proměškal úsvit. Malý Edmond se tak zahloubá do čtení příběhu, až se náhle ocitne v něm… Proměněný na sněhobílé koťátko se stává vůdcem výpravy, která hledá Chanticleera – kohouta se zlatým hlasem. Prší, prší a prší – celé zemi hrozí potopa. Jedině kohout může svým zpěvem přivolat sluníčko a tak všechny zachránit. Domýšlivý kohout, uražený nezájmem okolí, však zmizel, a tak se Edmond – koťátko a jeho noví kamarádi pouštějí do nebezpečného pátrání. Na cestách musí přemoci i zlou sovu – Vévodkyni, která vládne temnotě. A kohout, „král rock and rollu“, ne nepodobný Elvisu Presleymu, ještě netuší, jakým posláním má být pověřený. (Kahalan)

(více)

Recenze (19)

muoaner 

všechny recenze uživatele

Infantilní dětská podívaná, ale dost chytlavá dětská podívaná. Vraťte se nazpět do svých mladistvých let (vyplivněte dudlíka z pusy, položte si sunar na poličku, odhoďte pokecaný bryndák na zem a bez jakéhokoli přemýšlení si vychutnejte tento sice jednoduchý, ale o to víc legračnědojemný filmík. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,657,385Tržby Celosvetovo $-║ Animačne to je pekné, len škoda toho priamočiarého nijak moc zvláštneho príbehu. /55%/ ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší pohádka Dona Blutha. Naštěstí si ale udržuje svůj styl. Ale prostě narozdíl od Secret of NIMH nebo Charlie tomu něco chybý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem jako malá milovala, hlavně díky písním, které po shlédnutí nedostanete z hlavy, i když se o to snažíte sebevíce, takže jsem si ráda pohádku připomněla. Je pravda, že se nejedná o nějak zvlášť dokonalý a promyšlený příběh, ale je to krásně zpracované, má to mravní ponaučení a odehrává se to celé díky dětské fantazii, která je nepřekonatelná a proto se mi ta pohádka tak líbí. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Strašně prdlý animák... takový spíš pro dobrou náladu. Rock-country stylem se prodíráme příběhem, který je dost zvláštní a přitom tak originálně vymyšlený. Tzv. Cockrháč byl ponížen sovou, že nestihl zakokrhat a sluníčko i tak vyšlo. Jenomže od té doby ch*alo a slunce nikde, a tak se Edmont promění úplně nečekaně za kočku a zachraňuje s dalšími tvory toho kohouta, který si zatím plní sny šoubyznysem a songy. V zásadě Edmont a spol. znepřátelí hned 2x, tzn. sovím gangem a potom manažerem z Las Vegas. Takovým spíše kosmetickým problémem byl bohužel mírně slabší dabing. Ačkoliv dabing Edmonta byl takový spíše roztomilý, tak neprocítěný a nejenom, ale i většina dabovali spíše z cesty a někdy zapomněli se trefit do pusy postavy. Samozřejmě chápu, je to prostě starší snímek a kdysi byla kvalita jiná, každopádně to nadruhou vůbec nebylo špatný a tímto snímkem jsem si celkem hezky zpříjemnil večer. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama