Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha (HEATHER GRAHAM Z Pekla) a Creig (JAMES PUREFOY Resident Evil) Howardovi již dlouhou dobu zoufale touží po dítěti. Snaží se ale marně, tak se rozhodnou využít lékařské pomoci. Netrvá dlouho a Samantha čeká dvojčata. Jak se porod blíží, začíná mít podezření, že něco není v pořádku. Děti, které v sobě nosí nejsou její, ale Ďáblovy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Úpím nad „znesvěcením“ tohoto specifického námětu, ze kterého by se dalo vytvořit dílo hodné obdivu. Jen kdyby se to umělo!! Scenáristé evidentně tápali a snažíc se vylepšit linii příběhu vršili jednu nelogickou hloupost za druhou. Sami sobě si tím protiřečili(klonovat ano, ale pouze ty schopné). Herci si nebyli zcela jistí, jak se vypořádat s polohou své postavy, tudíž se v tom plácali, jako ryby vyhozené na slunce. Andy Serkis se naproti tomu snažil až příliš, že by byl schopen vzplát i bez pomocí triků. Takto Blessed nabral jen rozpačitý patvar a to jsem ještě velmi umírněná.-)) ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Z pohledu béčkových filmů docela dobré, průměrné, nenásilné. Určitě to ale není horor, není se tam čeho bát, až na pár momentů, kdy vás možná vyděsí pes a jeden muž v černém s kapucí na hlavě. Celkem i zajímavé, s milým, leč úsměvným koncem. Taková krásná děťátka z toho vzešla, ještě růžky na hlavu jim dát… :-) 50 % ()

Reklama

valheru 

všechny recenze uživatele

Mno, co na tohle napsat. Film se dlouze vleče, co se vleče, neuteče. Kdyby se aspon reziser drzel jednoho tématu. Chce zfilmovat dílko o dítěti z pekla? nebo o psychicky narušenym andym serkisovi? Konec je moc velkej matlajs a pokud se chteli filmari drzet tohohle konce, meli zmenit film pred nim. (PS:škola svaté Rosemary?nebocototambylo?aspon u neceho sem se zasmal) ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Pokus přetrunfnout "Rosemary má dětátko" nevyšel.Čekal jsem že když je předloha stejná,tak že v moderní době-plné speciálních efektů,nesrovnatelně větších rozpočtů apod.ten film bude trochu víc propracovaný.Takže přesně naopak-mého oblíbeného tajemna je tam snad ještě mín.Proč se toto děje-hercům a té bandě příživníků kolem nich vyschly konta že musí točit takovou napodobeninu?Znova trefa vedle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z hovadin na entou, tentokráte na téma Samantha má děťátka. I přes nízké hodnocení mě nalákalo celkem sympatické herecké obsazení, ale ten potenciál tentokrát přišel vniveč. Purefoy nehrál, Heather Graham střídala bolestné pohledy s těmi bolestnějšími a Andy Serkis přehrával ostošest. Děj nemá ani smysl hodnotit. U všech céčkových sataňáren je stejný. Za něco stálo jen posledních pár minut (ne-nemyslim titulky). 10% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Některé scény byly natočeny v interiérech Marriott Grand Hotelu v Bukurešti. (ijacobo)

Reklama

Reklama