Reklama

Reklama

D.N. Angel

(seriál)
  • USA D.N. Angel

Epizody(26)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je čtrnáctiletý kluk Daisuke, který žije jen se svou matkou a dědečkem. Ti pro něj neustále vytvářejí různé nástrahy, překážky či pasti, přes které se musí probojovávat. Mají pro to dobrý důvod: v Daisukeho genech se skrývá bohatství - zvláštní DNA, díky které se mění na legendárního zloděje Darka Mousyho, což do svých čtrnáctých narozenin netuší. Ale jak naloží s nově objeveným břemenem, když se mu pod nohy ještě plete láska v podobě Risy Harady. Aby toho nebylo málo, zamotá se do toho ještě Risyino dvojče Riku, kterou Daisuke považuje za svou kamarádku. Ona si o něm vždycky myslela, že je tak trochu jednoduché mysli, jenomže náhle pomalu začne zjišťovat, že v něm něco je... A tak se to pomalu začne zamotávat, Který z nich vezme meč a klubko rozsekne? (Zíza)

(více)

Recenze (8)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Jestli je to pro kluky okolo 13 - 15 let, jsem schizofrenik:D Pěkné, kouzelné, roztomilé, romantické, originální (v rámci možností), mooc hezká hudba (ta vážně stojí za to!), ale uvidím, jak se to rozvine... Já chci taky jezdit do školy lanovkooou! Btw, zajímalo by mě, kde se to má odehrávat, to město vypadá jako mix Paříže, Benátek a Athén. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Sympatické postavy a veľmi zaujímavý a čarovný príbeh. Spokojnosť ale plný počet nedám, pretože poznám lepšie anime navyše tento žáner nie je až tak úplne podľa môjho gusta, takže, že by som išla z toho dáko do kolien to nie. Ale D.N. Angel rozhodne zaujal. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Výborné anime o šestadvaceti dílech. Klidně bych se mohla dívat od začátku znova do konce a znovu a znovu, kdyby mě nezaměstnávaly ostatní anime, které mé oko ještě nespatřilo :-) Silný příběh, pokud necháte působit kouzlo a vstřebáte konec (ovšem s tím, že jste si užili všechny díly předtím) ... Ano, je jasné, kde Daisukeho očko spočine, ale proč nezůstat napjatý do konce? Proč se nebát o něj i Darka? Když můžete a tak krásně... :-) Vážně nevím, čím si mě toto anime získalo, ale je jasné, že to dokázalo. Prostě kouzlo! =o) ()

Alwirian 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé anime pro (hlavně) mladší diváky. Protože jsem trochu starší než cílová skupina tohoto anime, mám samozřejmě pár výhrad. Daisuke, tento charakter prezentovaný jako hlavní, mohli tvůrci trochu prohloubit, atraktivitu mu bere jeho alter ego Dark. Mnohem zajímavějšími se ukazují být vedlejší postavy. Ačkoliv jsem měl chuť Risu odpálit pár kilometrů do moře (sice roztomilá, ale husa) její sestra Riku je roztomilá a rozumná. Satoshi má nelehký život, navíc jeho alter ego Krad má mnohem méně prostoru, takže ho nevytlačuje. Dark "dobrý" je prostě frajer a Krad "špatný" je taky frajer-úvozovky jsou namístě, protože nic není černobílé. Klady? Tahounem je hudba-výtečná a výborně se hodící k situacím, některé kousky (převážně ty melancholické) poslouchám dodnes. Navíc se najde pár silných scén, které s výtečnou hudbou opravdu potěší. Zápory! Trošku jednodušší děj, pár logických chyb, rozuzlení příběhu trochu chaotické. Možná trochu delší, cca 2-4 díly by šly ubrat. Celkové hodnocení: 8/10. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama