Reklama

Reklama

Co s tou Annie Mary?

(TV film)
  • Velká Británie Very Annie Mary (více)

Obsahy(1)

Mladá Annie Mary žije sama se svým otcem pekařem, který je známý místní zpěvák, ale je to také despota, který zadusil její pěvecký talent navzdory přání její zemřelé matky, aby se stala operní zpěvačkou. Poté, co otce raní mrtvice, začne se Annie Mary starat o jeho pekárnu, ale také vzdorovat, aby si vybojovala vlastní život... (ariva)

(více)

Recenze (7)

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Když to budu hodnoit jen jako TV film tak něco mezi 3mi až 4mi hvezdičkami. SKutečně se v tomto filmu našlo docela dost šílených scén :) například když si to rozdává s chlápkem co jí překecá aby vsadola všechny vyhrané peníze které vyhrála spolu s ženami z městečka kde bydlí :) na dostih a nějak to nevyšlo :) a rázem bylo po muchlování pamatujte nesledovat při sexu telku zvl sport :o) :o) :o) Nebo se mi líbila maska herce"Jonathan Pryce" který hrál tatínka hlavní představitelky když jel ve své dodávce s maskou Pavarotiho a se zapnutým tlampačem na střeše vyzpěvoval :o) Jinak co se týče děje tak hlavní hrdinka se chce ve svých 33 letech osamostatnit ale nějak se to nedaří a když tatínek chytne mrtvici tak tím tuplem ne a vzlehem k tomu že je to děnsý poleno tak tatínka málem trefí šlak podruhé když její pokusy o starání se tatínkovi pekárny skončí fiaskem :o) ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film s trochou nadsázky o obyčejných starostech obyčejných lidí, kterým občas ty jejich starosti (hodně) přerostou přes hlavu. S hrdinkou jsem soucítila a měla pochopení i pro její občasné pitomosti, Ioan si zase jednou zahrál podobnou (ač trošku jinou) roli jako ve filmu Oscar Wilde... No prostě, ač "mírně" potřeštěný, to bylo celý ze života a tím víc než dobrý. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ten film prostě nedrží linku. Příběh se tříští do nesourodých epizod a neústrojně přeskakuje z jednoho žánru do druhého. Přesto jsou v něm zajímavé momenty. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Annie Mary žije se svým sebestředným a "mírně" despotickým otcem a touží se od něj odprostit a začít žít nový život a vedle toho popřípadě navázat na svě pěvecké úspěchy z mládí. Avšak nešikovnost, nemotornost a smůla jsou přízvisky této politováníhodné mladé ženy, které mi bylo chvílemi neskutečně líto. U několika pasáží se tvůrci (možná až moc) snažili tlačit na naše emoce, ale na druhou stranu zde bylo nemálo vskutku vtipných scén (duo Rhys&Gruffudd, trio Pavarottiů, atd. ...), které mě od srdce rozesmály. A navíc Rachel Griffiths je fakt sympaťačka. Zkrátka takový ten klasický a nenáročný televizní film s nádhernými anglickými exteriéry, který se hodí na zpříjemnění odpoledne. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama