Co s tou Annie Mary? (TV film)

• Velká Británie

Čo s tou Annie Mary?

Drama / Komedie / Muzikál

Velká Británie / Francie, 2001, 100 min

Sara Sugarman

Rozpočet $-miliónovTržby USA $46,352Tržby Celosvetovo $394,000(28.4.2010)

Annie Mary žije se svým sebestředným a "mírně" despotickým otcem a touží se od něj odprostit a začít žít nový život a vedle toho popřípadě navázat na svě pěvecké úspěchy z mládí. Avšak nešikovnost, nemotornost a smůla jsou přízvisky této politováníhodné mladé ženy, které mi bylo chvílemi neskutečně líto. U několika pasáží se tvůrci (možná až moc) snažili tlačit na naše emoce, ale na druhou stranu zde bylo nemálo vskutku vtipných scén (duo Rhys&Gruffudd, trio Pavarottiů, atd. ...), které mě od srdce rozesmály. A navíc Rachel Griffiths je fakt sympaťačka. Zkrátka takový ten klasický a nenáročný televizní film s nádhernými anglickými exteriéry, který se hodí na zpříjemnění odpoledne.(29.12.2011)

Ten film prostě nedrží linku. Příběh se tříští do nesourodých epizod a neústrojně přeskakuje z jednoho žánru do druhého. Přesto jsou v něm zajímavé momenty.(22.4.2010)

Když to budu hodnoit jen jako TV film tak něco mezi 3mi až 4mi hvezdičkami. SKutečně se v tomto filmu našlo docela dost šílených scén :) například když si to rozdává s chlápkem co jí překecá aby vsadola všechny vyhrané peníze které vyhrála spolu s ženami z městečka kde bydlí :) na dostih a nějak to nevyšlo :) a rázem bylo po muchlování pamatujte nesledovat při sexu telku zvl sport :o) :o) :o) Nebo se mi líbila maska herce"Jonathan Pryce" který hrál tatínka hlavní představitelky když jel ve své dodávce s maskou Pavarotiho a se zapnutým tlampačem na střeše vyzpěvoval :o) Jinak co se týče děje tak hlavní hrdinka se chce ve svých 33 letech osamostatnit ale nějak se to nedaří a když tatínek chytne mrtvici tak tím tuplem ne a vzlehem k tomu že je to děnsý poleno tak tatínka málem trefí šlak podruhé když její pokusy o starání se tatínkovi pekárny skončí fiaskem :o)(24.7.2009)

Obyčejný film s trochou nadsázky o obyčejných starostech obyčejných lidí, kterým občas ty jejich starosti (hodně) přerostou přes hlavu. S hrdinkou jsem soucítila a měla pochopení i pro její občasné pitomosti, Ioan si zase jednou zahrál podobnou (ač trošku jinou) roli jako ve filmu Oscar Wilde... No prostě, ač "mírně" potřeštěný, to bylo celý ze života a tím víc než dobrý.(8.2.2012)

Příjemné anglické prostředí a anglický humor.(13.11.2011)