Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Recenze (154)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Hezky stylové, občas nechutně krvavé a rozhodně překvapující. Nešlo to totiž do kin a natočené je to tak dobře, že by se co nejširší okruh diváků měl přesvědčit o tom, že John Travolta poslední dobou netočí jen samé sračky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $188,565Tržby Celosvetovo $2,517,423║ Obsadenie priam delikátne, herecky ani nie je moc čo vytknúť, dejovo pútavý thriller. Salma Hayek až v nevšedne drsnej úlohe ale ona sa vie vždy dobre obracať, aj v tých drsnejších polohách. /60%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Režijně zvládnuté, občas i dějově netradiční, ale nedokážu pochopit, co mi měl film dát. Noir se střídá s černou komedií, hlášky s brutalitou a když závěr všechno přepálí, zůstanu jen kroutit hlavou. Přesto jde o svižnou detektivku, kterou do bezproblémových vod tahá hlavně Travolta, který ze sebe i přes zrádný scénář plný klišovitých replik ždímá jen to nejlepší. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kolikrat uz to tu bylo, nastvanej polda, kterej chce zaporaky dopadnou za kazdou cenu. V tomhle film nijak neprekvapi, je to vicemene standartni pribeh. Nicmene jsou tu jiny kvality, ktery film pozvedaj do nadprumeru. Jednak Travolta tu hraje dost dobre a pak hlavne zaporaci. Leto je takovej uchylacek proplesatelej, ale hlavni hvezda tu je Salma Hayek, jeji zarliva vrazedkyne je naprosto famozni. Ale krome vsech scen s vrahama, ktery jsou hodne zajimavy a obcas i krvavy a par scen s Travoltou nema film vicemene co nabidnout, sice tu je slusna atmosfera, solidni kulisy a slusna hudba, ale to je vicemene ve vsech podobnejch filmech, pokud na to reziser dostal aspon krapet penez. Robinson se ma jeste hodne co ucit, ale i tak se na film docela prijemne kouka. Lepsi 3*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušná gangsterka, která je založena na základě skutečných událostí. Dvojice Martha Beck (Salma Hayek) a Raymond Fernandez (Jared Leto), kteří se do sebe na první pohled zamilují, začnou cestovat a vyhledává starší vdovy, které se zamilují do Raymonda, aby je mohli posléze okráct a nakonec brutálně zavraždit. John Travolta předvedl slušný výkon a dokázal, že poslední dobou nehraje v samých kravinách. Na filmu mě nejvíce zaujala velice jistá režie Todda Robinsona. Scénář není špatný, ale místy by mu nevadilo malé proškrtání. Gangsterka, která nezklame, ale zase ve vás nezůstane moc dlouho. Pro mě tak tři a půl hvězdičky, ale za závěrečný rozhovor Travolty a Salmy dám čtyři...... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V nějakém jiném paralelním vesmíru jistě existuje film o „Lonely Hearts Killers“, který si ponechává svůj retro kabát či drsné hlášky buranských poldů a přitom tak trestuhodně nemrhá potenciálem, necpe teatrální emoce tam, kde vůbec nejsou a umí naložit s objemným tělesem jménem Gandolfini. Tak je to jen sto minut hledání chřestýše v ešusu.. Potkat v nočním lese tuto Lauru Dern, zakousnu se slovy Bosáka do stromu a dělám suchou větev.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Magicky temná krimi vyšetrovačka, dve časové línie, pekne pospájané, poprepletané, zostrihané, vyfiltrované. Čo viac si človek môže priať? No ja by som si prial aby to bolo kratšie. A trošku lepšiu Salmu. Tej padla rola slyzkej, vyšinutej podvodníčky celkom fajn, no v tých úplných hraničných, psychopatických situáciách totálne zlyhávala. To sa nedá povedať o Gandolfinim a Travoltovi, s ktorými mi minúty keď boli na 'screene' ubiehali rýchlo a uspokojivo. 75%. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý film, ktorého najväčším kladom je herecké obsadenie na čele s výbušným Johnom Travoltom, vášnivou Salmou Hayek (jej mexický prízvuk mi trhal uši) a trošičku nevýrazným Jared Letom. Príjemná dĺžka, pekné frustrujúce prostredie a pár krásne odviazaných krvavých scén. Kto by to na mexickú krásku povedal, že sa z nej raz vykľuje taká žiarlivá beštia? :-) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Solidní atmosférická kriminálka s hodně dobrým Johnem Travoltou, plešatícím Jaredem Letem a mrazivou Salmou Hayek. Tak jako většina pravdivých příběhů z téhle doby to byl pěkný krvák. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Relativně různorodá kriminálka, která sice možná nezaujme jednoduchým a přehledným dějem, ale rozhodně nadchne kontrastem, který divákovi nabízí. Chvíli vidíme téměř až retro kriminálku plnou drsných poldů "klaďasů" a hned o minutu později vidíme duševně silně chorý pár, vraždící mnohdy slušně brutálním způsobem ženy a malé děti. Lonely Hearts určitě nejsou špatný film. Slušných herců je zde hned několik. Bohužel ale snímek zkrátka nechytne za srdce. Postava Travolty je vyloženě umělá. Jeho citové problémy jsou ve filmu zbytečně zvýrazněné a nevěrohodné. Citová vazba se synem je rovněž špatně vykreslena a nad vraždícím duem taky visí pár otazníků. Není to vyloženě špatný projekt, ale absenci v kinech docela i chápu. Pořád to má blíže k televiznímu počinu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby kvůli ničemu jinému, tak kvůli společné scéně Johna Travolty a Salmy Hayek tenhle film za vidění stoprocentně stojí. Ale nebojte, je vynikající celý, jen má pár pomalejších (ale ne nudných) míst. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dobrá zápletka,dobrá atmosféra i režie. U téhle detektivky jsem měl jeden zásadní problém. Celý příběh je roztříštěn na 2 linie, jedna je okolo detektiva Travolty a ta druhá okolo titulních zabijáků. Linie okolo Travolty mi přišla naprosto zbytečná. Mě víc zajímaly samotný vrazi a jejich motiv než detektiv, kterej má zrovna doma problémy se synem. A navíc Travolta hraje asi nejhůř z celého hlavního kvarteta a na duo Leto-Hayek prostě nemá. Nakonec tahle kriminálka zapadne do průměru, ale měla rozhodně navíc ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hezky natočená, ale absolutně předvídatelná retro kriminálka. Travolta je opět ve formě a Salma Hayek s Jaredem Leto jsou opravdu hodně odporní záporáci. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Jak tady správně ohodnotil B!shop, takové lepší 3*. Travoltovi tahle role celkem sedla, ale žádný herecký koncert to samozřejmě není. Selma i Jared se také snaží a jejich postavy jsou celkem plastické. Z hlediska scénáře to také ujde, některé scény jsou dosti mrazivé. Přesto tomu něco chybí, nějaký ten elektrizující náboj. Ale celkově docela povedené. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Travolta herecky pomalu vyhasíná, ale snad ještě vydrží a dokáže nám, že se pleteme. Salma, k té bych řekl něco velmi podobného, jenže ta na to, aby se ukázala, má ještě o trošku více času. Kde ty loňské sněhy jsou? Už to nejsou herci, kvůli kterým jdou lidi do kina a nepomůže ani fakt,že v reálu Travolta zachraňuje lidi svým osobním vrtulníkem. A k příběhu : je dobrý, i když by se scénářem mohli trošku ještě vyhrát a trošku ho udělat tajemnější a ne jak seriál na pokračování. Asi nejlepší scéna je s tou bednou na tříkolku na konci, ale Travoltovi se bohužel zas až tak vyjádřit hluboký smutek nepodařilo. Takových scén by tam mohlo být více i když se jedná o skutečný příběh a bylo se možná nutno držet pravdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia snímky sa nechali inšpirovať skutočnými udalosťami z konca 40. rokov 20.storočia. Dej je rozprávaný jedným z detektívov, Jamesom Gandolfinim (ktorý v takomto filme nemohol chýbať). Tento prvok nijako dej filmov neruší, naopak je dobrou voľbou. Salma Hayek tu skvelo zahrala tentoraz silne psychicky uletenú sexy postavu Marty, ktorá postupne manipuluje svojho mladšieho podvodníčka. Priemerná retro detektívka s dobrými hercami. Námet je veľmi zaujímavý a keby ho dostal nejaký skúsenejší režisér mohlo to byť pokojne aj o stupeň lepšie. Takto je to priemer, ktorý neurazí ale ani neprekvapí. ()

Reklama

Reklama