Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na tohle se nikdo nemůže dívat s velkým očekáváním, protože je jasné, co přijde - jednoduchost a čitelnost. Tím pádem odpadají nároční diváci, zato ti, kdo chtějí na chvíli vypnout, by mohli být spokojeni. Nejde o žádný filmový skvost, ale dvojice sexy krásek v hlavních rolích s přímo kouzelným španělským přízvukem to utáhne. Penélope navíc skvěle výrazově podává tak trochu naivku a Steve Zahn si konečně zahrál roli "ne-slizouna". Mě to bavilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Konečně film kde jsem po práci mohl vypnout, film má vyloženě špatný scénář. Ale vynahrazuje se to celkem dobrými gagy a hlavně herci. Cruz a Hayek považuju za neuvěřitelně sexy. A Zahna mám jako herce celkem rád. Humor se celkem trefil tam kam jsem chtěl, a finální zpomalovačka je dobrá. Za mě prostě dobrý i když to není žádný Hill, Spencer ani žádný Nero tak jsem jednoduše zpokojen, a to jsem byl původně k tomuhle skeptickej. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

No jo, další slaboduchý výlisek sjel z pásu. Je složen hlavně z laciných triků, z nichž nejlacinějším se zdá být obsazení dvou hispánských krasavic, zaručený to magnet na diváka mužského rodu. Netroufám si odhadnout jeho návštěvnost v kinech, já osobně bych ho však umístila nanejvýš na nosič DVD, sekce bonusy, podsekce vystřižené scény. Celý. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)

Reklama

Reklama