Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

oli009 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy, když byla ještě Lindsay malá zrzavá rozverná a roztomilá holka, která ještě nebyla závislá na drogách a hlavně alkoholu. To byl svět ještě v pořádku, všechno bylo tak nějak hezčí, lepší, věci byly levnější a vlastně vůbec jsme se všichni měli moc fajn... Ne kecám, ale přesně tyhle pocity film evokuje a navíc je to v určitých chvílích vážně slušná zábava, takže za mě jasných 5*. Film do nepohody, co ze všech starostí najednou udělá úplný prkotiny. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

dvojčatá, a ešte k tomu identické, obľúbená to téma rozprávkárov od čias antických, veď kto by nepoznal legendu o romulusovi a removi, ci dumasovho muža s maskou, a nás - nemeckou literatúrou päťdesiatych rokov odchovaných - Lujzu a Lotku ? A práve tento príbeh je v americkom vydaní (aj keď v podaní trochu afektovanej Lindsay Lohanovej), je z tých dielok od podobných dievčatach snáď najlepšie spracovaný. Prijemné oddychové sledovanie. Možno by si ten film zaslúžil viac bodov odo mňa, ale som už predsa len na to pristarý, ale odkladám si ho pre svoje male dievčence, raz ich poteší, minimálne mozno tak ako kedysi mňa jeho knižná podoba. ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem měl hrozně rád předešlou verzi (jednu z nich:), a protože by se to špatně shánělo, slupl jsem tědko stár tu novou. A byl jsem taky spokojen - ono, někdy je třeba se tou sentimentální romantikou nechat unést. Zvlášť když je podána vkusně, mile a poměrně vtipně. Navíc Lindsay byla výbornou volbou a Dennis byl ještě tehdá superštramák a nemusel házet tvrďácký ksichty (který mu nikdy moc nešly) v peklech jako je Den poté nebo Legie. Konec je možná zbytečně roztáhlej, ale celkově velká spokojenost. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je poměrně zdařilým filmem, ale z mého pohledu ani náhodou nedosahuje kvalit původního snímku. Takže pokud znáte, máte nebo máte šanci vidět starou past na rodiče, pusťte si jí a tenhle film nechte plavat. Pokud ne, tak se klidně podívejte na tenhle, je milý a jako rodinná zábava naprosto dostačující. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film funguje jako opravdu zábavná komedie ( prázdninový tábor) s přibývajícím časem se však film stává čím dál více předvídatelnější a hlavně nevtipný a pouze romantický a nudný. Postavy se dělí na štastné a na ty které štastné budou. Konec je neustále oddalován - díky bohu za zábavný výlet do přírody, kde je konečně "odstraněna" i hlavní záporačka. No a hlavně tu hraje mladičká Lindsay !!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Poté, co jde Hallie (Lindsay Lohan) za deště s maminkou z ateliéru a volají si taxíka, přijíždí taxík k pravé straně silnice, přestože se nacházejí v Anglii. (Mr.Hudson)
  • Když jsou v táboře dívky za trest zavřené na chatě a jedno z dvojčat (Lindsay Lohan) jde ven, má ve vlasech bílou gumičku, ale na dalším záběru už má tmavou. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama