Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

golfista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu výborný "rodinný" film se spoustou anglického humoru a nápaditým scénářem. Dětská dvojrole dotažená k dokonalosti.... Mám pro něj slabost :) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je poměrně zdařilým filmem, ale z mého pohledu ani náhodou nedosahuje kvalit původního snímku. Takže pokud znáte, máte nebo máte šanci vidět starou past na rodiče, pusťte si jí a tenhle film nechte plavat. Pokud ne, tak se klidně podívejte na tenhle, je milý a jako rodinná zábava naprosto dostačující. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nuže - viděl jsem Luisu A Lotku (černobílé), a i když se mi to líbilo, přece jen jde o dílko drobet omšelé...a co s tím má společného Past Na Rodiče? Kromě toho, že jde o výborného nástupce původního kousku, vůbec nic:) Tentokrát obě sestřičky (v rámci zvýšení líbivosti příběhu) pocházejí z vyšších kruhů, a vůbec celý film je takový roztomilý a uhlazený, tak jak to mají mazlíčci rádi. Zpracování je bez debat na vysoké úrovni...pořád mi dělá problémy věřit, že obě dvojčata hrála jediná mladá slečna (tehdy ještě skutečně hezká Lindsay Lohan). Narážky na jiné Disneyovic počiny jsou také vtipné, proč tomu tedy nedávám *****? Ať řeknu cokoliv, pokud bude někdo chtít psa bít, hůl si najde tak jako tak, takže dejme tomu, že nesnáším chvástání a spojení "dokonalé filmové triky" je mi proti srsti;) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Člověk by rád propadl roztomilosti Lidsay Lohan před obdobím sexu, drog a rokenrolu, omámí ho láskyplná rodinná nálada snímku (a klasická předloha) i jistá režie Nancy Meyers, při zpětném pohledu se ale jedná o jednu klasickou situaci za druhou, takže dojmout jsem se nechal rád, ale v hodnocení -v tomto případě- rozum nepotlačím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $66,308,518Tržby Celosvetovo $92,108,518║ Obsadenie tu je dosť slušné len škoda, že príbeh nie je až tak vyšperkovaný aby to nebola len klasická ničím extra zaujímavá rodinná komédia. /60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už jako malá holčička byla Lindsay Lohan krásná princezna a pozvedla tento romanták o nějakou tu kategorii výše na hezký příjemný rodinný film. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejvetsich prekvapeni, ktere jsem videl sice jen na DVD, ale presto mohu z klidem tento snimek prohlasit za jeden z vrcholu detskeho filmu. Disney se opet predvedl – nadprumerny scenar, spousta milych nevtiravych vtipu. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

V roce 1961 objevil Hollywood Kästnerovu dětskou klasiku a hned z toho byl pořádný rozruch ( Parent Trap, The - David Swift ). Nebylo se čemu divit. Takhle mile šťavnatý příběh se nevidí zrovna nejčastěji. I v tomto remaku toho zůstalo překvapivě dost, i když doslova se jedná pouze o herečku Joannu Barnes, jež si tady zahrála matku své dřívější role. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. L-O-V-E - Nat King Cole [2:32] ,2. Do You Believe In Magic - The Lovin' Spoonful [2:06] ,3. There She Goes - The La's [2:43] ,4. Top Of The World - Shonen Knife [3:57] ,5. Here Comes The Sun - Bob Khaleel [3:08] ,6. I Love You For Sentimental Reasons - Linda Ronstadt [3:44] ,7. Soulful Strut - Young-Holt Unlimited [3:01] ,8. Never Let You Go - Jakaranda [3:08] ,9. Bad To The Bone - George Thorogood [4:50] ,10. The Happy Club - Bob Geldof [4:06] ,11. Suite From The Parent Trap [7:14] ,12. This Will Be - Natalie Cole [2:49] ,13. Dream Come True - Ta-Gana [3:50] ,14. Groovin' - Pato Banton/The Reggae Revolution [3:53] ,15. Let's Get Together - Nobody's Angel [3:08], ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Skoro nemůžu uvěřit, že kdysi byla Lindsay Lohan tak skvělá herečka! Opravdu moc povedený rodinný film, který jsem mnohokrát zhlédla a ještě doufám zhlédnu! ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší kus od Nansy Meyers. Viděl jsem dávno, líbilo se mi hodně, viděl jsem nedávno a uklidnil jsem se, že jsem zamlada zas až tak špatný vkus neměl. Rodiný filmek od Disneye, který má sakum pikum všechno, co má takový film mít. Vtipný scénář, všudypřítomný, všezlehčující humor a plno vřelých rodinných příslušníků a přátel, kteří i přes plátno sálají teplem rodiného krbu. Oba dospělí samozřejmě s přehledem, malá Lindsay Lohan tady ale zazářila na jedničku. K milému ksichtíku přidala nezanedbatelný talent a to se počítá. Moc se mi líbil i písničkový soundtrack. Celkově - 70% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle je film mého dětství. Kdysi jsem to viděl v televizi a byl jsem strašně smutnej, že jsem to neměl nahraný na VHS. Po pár letech to dávali znovu a hned jsem si to nahrál. Od té doby jsem to viděl snad tisíckrát. Výborná Lindsay Lohan v roli dvojčat, které žijí odděleně (jedna s matkou a jedna s otcem) a nevědí o sobě. Jedno léto se potkají na táboře, kde nejdřív proti sobě soupeří, ale pak zjistí, že jsou dvojčata a vymění si role. Annie místo k matce jede k otci a Hallie naopak. Příběh mě neuvěřitelně dojal, jak žádný jiný nikdy předtím ani potom. Krásný film se vším všudy co by měl jako dětská rodinná komedie mít. Vím, že to je jenom zbožné přání, ale kéž by bylo víc takovýhle filmů... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická komedie, na kterou se vždy rád podívám. Určeno pro všechny věkové kategorie. Příběh je podle mého názoru velmi nápaditý a má šťávu. Nechybí fajn komediální i dojemné scény. 85% ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tenhle film zbožňovala a vždycky jsem si představovala, že mám někde skryté dvojče, které jednoho dne objevím. :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi milý rodinný snímek, kde Lindsay Lohan svou dvojroli zvládla bravurně. To byla ještě roztomilá, ale nakonec z ní vyrostla stejnak docela hezká holka. Člověk se tu lecčemu zasměje, ale je hrůza, jak z dvouhodinového filmu dokážou naše televize díky reklamám udělat tříhodinový film. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi podařená adaptace Luisy a Lotky, která má švih a náboj. Jeden z nejlepších takzvaných rodinných filmů. ()

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama