Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 3..........Celkem dobře sluše sehraná komedie. Co se mi velice líbilo bylo herecké obsazení Natasha Richardson, Dennis Quaid tento pár byl veli skvěle sehraný to se musí nechat doufám, že je někde ještě spolu uvidím. Co se týče malých holčiček je úctihodné že se do takovéhoto filmu pustily a to bych řekl že selkem naplno, ale co bych řekl že svou roli nezvládli -herecké výkony strašně přemrštěně zahrané až přehnané. Celkový námět filmu se mi také nelíbyl chtělo to když už je to určeno především těm nejměnším , alespoň trochu více akce . Toť můj skromný názor. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju a nemůžu dát jinak než plný počet hvězd. Je to film jako pro mladé diváky, tak pro dospělé, každý si v tom něco najde. A já jej mám ráda od malička, vždycky jsem si říkala, že tyhle zrzavá dvojčata to dotáhnou ještě dál jak Olsenky, jaké bylo mé překvapení, že to Lindsay zvládla zahrát obojí sama. Troufnu si říct, že se jedná o její nejlepší roli v celé své kariéře. Příjemný pohodový film s anglickým humorem a skvělým soundtrackem. Vždy ho vidím alespoň jednou ročně, letos nevyjímaje. ()

Reklama

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Tak takhle sjíždím filmy co jsem sledoval jako malej capart, a musím říct, že se obdivuju, jak velkou dávku trapnosti jsem dokázal pojmout, a jaký její práh jsem měl. V tomto filmu toto je ovšem jen tak ze začátku. Po té hodince jsem to buď překonal nebo se z toho stal koukatelný film. Musím říct že jsem si ho užil a první role Linzy Lohanové je dost solidní i na dnešní poměry. Sledoval jsem a nostalgie mě netřískala přes držku, což je dobře. A tak jsem se rozhodl dát filmu 3*. Je to pěkně rodinný, a že já většinou tenhle žánr striktně posílám pod 2*. Alan Silvestri u tohohle pihodržkodíla kalý jak Horstův nůž. Story-telling a kamera výtečná. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nancy Meyers jdou vztahovky. Tečka. I pro děti. Tenhle film je poslední, který mi z její filmografie chyběla a nějak jsem ho kvůli té "rodinnosti" odkládal. Je ale skvělý. Lindsay si pro sebe je v dvojroli schopná ukrást každou roli a už tady je vidět, jak obrovský talent to je, a jaká ho později bude škoda. Chytře napsané vtipy, skvěle zahraná dvojčata a super obsazení. Příjemný zážitek. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je poměrně zdařilým filmem, ale z mého pohledu ani náhodou nedosahuje kvalit původního snímku. Takže pokud znáte, máte nebo máte šanci vidět starou past na rodiče, pusťte si jí a tenhle film nechte plavat. Pokud ne, tak se klidně podívejte na tenhle, je milý a jako rodinná zábava naprosto dostačující. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Při svatbě na lodi, když jde fotografka fotit novomanžele, stojí na stole dvě svíce. Na fotce ale chybí. (jirimat)
  • Když jsou v táboře dívky za trest zavřené na chatě a jedno z dvojčat (Lindsay Lohan) jde ven, má ve vlasech bílou gumičku, ale na dalším záběru už má tmavou. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama