Reklama

Reklama

Noksaek uija

Obsahy(1)

Kim Mun-hee (Seo Jung) je 32letá, rozvedená žena. Začne si s mladším mužem Seo-Hyunem. Má dojem, že je mu již dvacet let, ale zdání klame. Kim je zatčena za svádění nezletilých, protože Seo-Hyunovi je pouhých devatenáct let a je odsouzena na několik dní k vězení a posléze k veřejně prospěšným pracím. Po propuštění na ni mladý Hyun čeká. Pronajmou si spolu byt a věnují se jen sexu. Kim pomalu začíná chápat, že tento vztah nebude fungovat. Chce to Hyunovi říci... (Terva)

(více)

Recenze (13)

muti 

všechny recenze uživatele

vydareny realisticky snimok. nas par ma smolu ze 19 rokov je v Korei este vek, kde patri clovek pod zakon. u nas by s tym nejaky problem nebol. a 32 rocnu by som oznacil prinajhorsom za v strednych rokoch nez za staru (oproti nemu samozrejme ze stara je). pacili sa mi vsuvky kde prebiehali sceny, ktore sa nestali, len v mysliach postav. takisto super bola aj vecera kde sa akotak vyjadrili vsetky postavy k problematike. fandil som chlapikovi, ktory sa nemienil vzdat zeny svojho zivota aj napriek rozdielom, ktore mali aj jej zvlastnej povahe kde nedavala najavo co ju trapi. stal pri nej vzdy a vsade, mala nanho stastie. on si zase urcite uzil natacanie :3 pri niektorych scenach som sa bal, ze sa film zvrhne do klasickeho milostneho trojuholnika, bude tlacit na city alebo niekto umrie na rakovinu. nastastie tento film ostal vynimocnym. ()

xav 

všechny recenze uživatele

Mozna se mi film jen netrefil do nalady nebo to neni uplne presne muj salek kavy, ale misty sem se uz nudil. Provazanost sexem temer v kazde scene mi pak uz prisla jen pouha rutina. Kdybych se dokazal vice vcitim do hlavnich postav asi by mi to nevadilo. Takze rikam, ze to rozhodne neni spatny film (konecne dal sem ***), ale mozna sem to videl ve spatny cas a na spatnem miste. hehe. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Noksaek uija = sex je náš, dělá dobře mně i tobě. Tak nějak jsem to celé vnímala a ti dva k sobě dokonale pasovali. Ona se občas chovala jako hysterka a on z ní šílel, ale v tom byla zároveň ta jiskra - přitažlivost stavěná na celém příběhu. Nakonec v zamilovanosti je přece normální bláznit, takže playboy & sexuchtivá malířka měli něco do sebe. :-) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Po druhom pozretí je to za 5*. Skvelé, naturalizmu v sexuálnych scénach sa neštítiace vykreslenie úskalí "zakázanej" lásky medzi staršou ženou a mladým mužom v naoko "konzervatívnej" spoločnosti. Záverečná narodeninová "päťnásťminútovka" výborne eskaluje predchádzajúci dej - hlavne za pomoci nespútanej a veľmi živej práci s filmovým priestorom a vstupovaním postáv pred objektív kamery, ktoré miestami pôsobia ako skvelo zinscenované herecké výstupy v "divadelnom" vyvrcholení príbehu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jihokorejská kinematografie opět v jiné podobě. Oni jsou známí v lásce buď svojí nesmírnou a pro nás někdy nepochopitelnou cudností a nebo naopak, jako tady v tomto příběhu, kde je explicitně otevřená, ale tak, že intimita záběrů není vulgárně urážlivá, ale nabírá nádherných rozměrů. Příběh Seo-Hyun a Kim Mun-hee, kde věkový rozdíl nečiní lásku odsouzeníhodnou, ale krásnou a v tak krystalické podobě, že se mně občas tajil dech a měla jsem chuť klopit zrak a nebo potichoučku odejít, abych tu kouzelnou atmosféru lásky nějak nenarušila. A jsem ráda, že nejsem sama, protože i mně poslední záběry připomínaly divadelní představení, kde excelovaly myšlenky a názory jednotlivých postav. Ještě malinko víc si pohrát se scénářem a čistá pětka by byla na světě. "Pokud se jednou oženíš, můžeš říct své manželce o tajemné ženě, kterou jsi znal. A nebo si mě ponech jako své tajemství". Jak to vše opravdu dopadlo, to už se podívejte sami a láska je přece většinou bláznivá, ale nádherná.. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama