Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Není dobré dávat na rady dobrých kamarádů. Protože pak vám mohou doporučit filmy, které oni sami považují za božské komedie, leč pravda je tam venku... A tak jsem na jedno takové doporučení viděl filmy Bulšit a Klub Sráčů. :) Děkuji, už nikdy více :) Ale přesto mi nějaká věc na tomhle filmu byla sympatická a když porovnám s KS... neměl bych dát spíš dvě hvězdičky ??? ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WHY IS IT THAT EVERYTIME I TELL GUYS THEY CAN PUT IT WHEREVER THEY WANT, THEY ALWAYS STICK IT IN MY ASS? AFTER THEY'RE DONE, I ALWAYS TAKE A HUGE DUMP. ON THEIR CHEST." ---------- Na podmaze 'Tainted Love' od Marilyna Mansona sa odohrávajú zvrhlé sexuálne dobrodružstvá, špinavé zápasy am. futbalu a útrapy života na americkej strednej počas krásneho obdobia začiatku nového milénia, ktoré je patrične nostalgicky zidealizované. Ale nie zas až tak moc. Bulšit je pre mnohých skutočne bulšit, no skôr si myslím, že sa spolu so Scary Movie stal obeťou vlastného úspechu a nástupom desiatok o niekoľko tried horších podobných paródií, ktoré boli v nasledovných rokoch produkované ako na páse, si podkopal nohy nedbalou asociáciou s nimi. V čase produkcie bolo nepochybne primárnym cieľom parodovať čo najviac (nielen sex-teen) stredoškolských/univerzitných komédií, no s odstupom času, čo zachviľu bude nádherných 20 rokov, mi už NATM ako paródia nepripadá, skôr niečo viac, skôr, že už je filmom jedným z nich. Jeho devízou je kompletná znalosť žánru. Vďaka tomu, úmyselným klišé, preháňaním a tonou stereotypných prvkov (myslené v dobrom), môže byť rovno stelesnením týchto komédií, pretože prototypom tematicky spriaznených paródií už je. A tiež časovou kapsulou. Z pôvodného odpadu, ktorý som dal päť rokov dozadu, mením na štyri hviezdy, ktoré treba brať s rezervou a s ohľadom na vyššie uvedené... ♪♫ / ♪♫ ----- Shit. Damn. That is wack. ----- How The Parody Was Perfected / NATM is a F**king Masterpiece ----- (x) (10.9.2017) (13.5.2018) (2019) (29.1.2021) (27.6.2021) (23.5.2022) ()

Reklama

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem předurčen jít proti většině. Jsem fanda teen filmů, znám je a Bulšit tudíž dostal nový rozměr. Skutečně to není film pro všechny, někomu může přijít humor na úrovni dementní babičky po liposukci mozku, ale hlášky typu "Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" nebo "Zpívám tuhle písničku jenom protože jsem černej." jsou prostě geniální. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuhle filmu všichni mají. Nejspíš neznají předlohy, které víceméně tenhle film jasně vykrádá, ovšem na správných místech přitlačuje na pilu, že je to skutečně vtipné. Ovšem člověk musí dávat pozor a mít určitou znalost trop a figur z tohoto žánru, aby skutečně docenil kvalitu tohohle snímku. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

"Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)." Takže film beriem ako čistú zábavu a ako takú aj hodnotím. Nehľadám dramatické výrazy v tvárach hercov, sugestívny scénár a oscarovú réžiu. Proste sa len nechávam baviť a to sa tejto snímke rozhodne podarilo. Howgh. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)
  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama