Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Držitel Oscara Hal Ashby ve své hořkosladké romantické komedii propojil dvě největší vášně Ameriky _ rock a baseball. Nadějný hráč klubu Atlanta Braves se zamiluje do mladé a půvabné zpěvačky Debby. Jejich vztah však čeká ještě mnoho zkoušek... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Hráč baseballu a zpěvačka. On je hvězda, ona taky (lístek na koncert by jste nechtěli ani zadarmo!), ale jeho výkon se odráží toliko v míře jejího zájmu-nezájmu. Komedie, která nemůže být dnes vyčpělá, protože nevěřím, že někdy byla aromatická a mrzí to vzhledem k režii Hal Ashbyho ( Návrat domů, Harold a Maude) o to víc. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jednoznačně veliké zklamání, čekal jsem od filmu rozhodně více a to, co jsem dostal, byla jen příliš přeslazená limonáda, kterou jsem měl chuť po jejím ochutnání vyplivnout, ale nějak jsem tu její chuť strávil a pil jsem další a další doušky, až jsem dostal ke dnu. Já tedy přirovnání příliš nepoužívám, ale tady jsem si prostě nemohl pomoci, protože takto to skutečně cítím. Ta romantická stránka filmu začala být velmi brzy nesnesitelná a nudná. A to se musím přiznat, že romantické filmy záměrně vyhledávám, mám je rád a nebývám na ně vůbec přísný. A je to příliš velké zklamání, když vím, že jako autor scénáře je pod tímto filmem podepsaný snad můj nejoblíbenější spisovatel, dramatik a scénárista Neil Simon. To je opravdu kruté zjištění, že Neil Simon dokáže napsat i takovou přeslazenou břečku. Předtím jsem totiž od něj viděl dva filmy (adaptace jeho divadelních her), které byly vysoce nadprůměrné. Ale abych jen nehanil. Tu hroznou romantiku jsem přežil jen díky tomu, že film se kromě romantiky věnuje i sportu, konkrétně mému nejoblíbenějšímu sportu, kterým je baseball. A díky baseballu já jsem ochoten filmu ty hrozné romantické prology odpustit. Ale být to film např. o americkém fotbale nebo o basketbalu, tak bych film hodnotil mnohem přísněji. Takhle ho vnímám jako docela dobrý sportovní film, ale o dost horší romantický film. A k hudbě se raději vůbec nebudu vyjadřovat, jen řeknu, že takový kýč už jsem dlouho neslyšel. Takže díky tomu baseballu je to za tři hvězdičky, kdo nemá rád baseball, ten ať si jednu až dvě hvězdičky odečte. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Na Ashbyho je to sice spíše slabota, ale film je celkem fajn a přesně zapadá do doby v níž byly natočeny filmy jako Hledám Susan zn. zoufale ap. Je tam fajn hudba a Ashby si tam zase střihnul čumící kameo. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama