Reklama

Reklama

Dobrodruh

Trailer

Obsahy(1)

Starý pirát Peyrol je znovu na svobodě a chce začít nový život. Uchýlí se tedy na starou usedlost, která patří jisté mladé dívce a její tetě. Trojice se postupně sblíží - především proto, že Peyrol pomáhá dívce vyrovnat se s traumatickými vzpomínkami z dětství. Peyrolovy služby rovněž vyhledá mladý francouzský důstojník, který potřebuje pomoci se zamýšlenou výpravou. Některé mise však bývají příliš nebezpečné i pro zkušené piráty (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Úvodní proražení blokády bylo pěkně natočené a říkal jsem si, že to bude zajímavý film. Pak se ale musela zachránit bláznivá dívčina, rozjet se nudná konverzace, která skončila podivným koncem na moři. ()

Looka 

všechny recenze uživatele

Starý poctivý biják. Anthony Quinn jako pirát v nedobrovolné službě francouzských revolucionářů, který měl být obětován jako návnada. Protože však přežil, musí se skrývat před "občany" u starý Hayworthový a její trhlé snachy. Časem se sblíží, jenže přijede poctivý revolucionář a snachu mu přebere. Nic naplat, Quinn - starý mořský vlk se vydá na vratké bárce, kterou si mezitím opravil na moře, které ho stejně pořád přitahovalo víc než klín cvaklé ženštiny. Vztříct britskému kapitánovi, kterého již párkrát na vodě obelstil, jisté smrti. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz vyslovene slabe, Anthony Quinn posobi akokeby sa mudo toho ani nechcelo ..... je skor len lakadlom /slavna tvar/aby sa ludia chytili. ked tak rozmyslam, pravom to zapadlo a pravom na to sada prach : 40 % ()

anderson

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 5.8.1989 - réžia českého znenia (ČST Praha) = MIROSLAV KRATOCHVÍL (30.5.2009) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Romantický, místy tajemný nebo i napínavý film, který však mé srdce nijak nezasáhl, ale zase mě nenudil... Přirovnala bych ho k Angelikám. Natočený je pěkně, ale hloubky moc nepobral. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve francouzském městě Toulon. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama