Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„…když Země byla ještě mladá a magie ještě utajována“… v těchto zapomenutých časech doby železné a bronzové se nachází vesnice s hrozivou kletbou. Každých pár let musí vesnice vydat několik mladíků, které vojáci odvezou přes moře na tajemný a hrozivý ostrov. Zde jsou obětování „bohu“, který prahne po mladém masu. Theo nikdy nebyl odvezen díky protekci svého otce, vůdce vesnice (Cyrnan). Theo ví, že vojáci se za čas zase vrátí. Doba než se tak stane je podnítila skupinu mladíků, aby se vydali pro radu k Sybile. Jejich úkolem je dostat se do paláce a zde zabít Minotaura, který chrání duši krutého boha, jemuž jsou chlapci obětováni. Dokáží se děsivé kletby zbavit?... (Intersonic)

(více)

Recenze (67)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Neco tak hloupyho uz jsem dlouho nevidel... mizernej scenar, stupidnidni dialogy, temer nulovy herecky vykony, kterejm rozhodne kraluje hlavni hrdina, kterej vypada, ze ho zrovna pustili ze cvokarny. Na odpad to neni ale 1* je s dost privrenym okem. Nevim, co me to napadlo posledni dobou koukat na Cckovy video filmy, ale doufam, ze me to brzo prejde, pac je to stale vetsi utrpeni :D ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tvůrci tohoto snímku šlápli hodně vedle. Má představa o minotaurovi je teda trochu jiná. V bájích a legendách je tohle "zvíře" popisováné jako člověk s bíčí hlavou. To si asi tvůrci nevšimli. Mně se líbili minotauři třeba v Narnii, nebo seriálovém Herculovi. Tento vypadal jako ten druh kočky bez srsti s hlavou, která nebyla zle udělaná. Dejme tomu, že chtěli být originální. Začátek byl velmi povedený. Ale pak už to bylo vcelku o ničem. Labyrint pěkně udělaný, dobré efekty, hezké, ale hloupé ženy. Celkem herecké výkony bych zařadil na úroveň besídky v 5. třídě základní školy. Bídný scénář tomu byl bohužel nápomocen. Suma sumárum. Odpočinkový historický ''horor" s dobrými efekty pro nenáročného diváka. 40% ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Minotaur je TV produkcia a lacnosť z neho srší každým coulem. To by ani nevadilo, keby neabsentovala tvorčia schopnosť práce s napätím. Spoň trochu. Veď natočiť kvalitný hon v temnom klaustrofobickom prostredí s mínusom na účte nám predviedol Fincher už v 92-hom. Nečakal som teda žiadne terno, na blbé dialógy a plytký scénar som sa pripravil pixlou popcornu a mäkkym vankúšikom pod prdel. A šok nastal keď ukázali v celej svojej paráde onú beast. Mytologický poloboh transformovaný na vysušenú perastenú megakrysu s trojmetrovými rohami a patologickým predkusom. Uff! Akožto človek odchovaný trojkou Heroes of Might and Magic som tento lapsus už do konca filmu nerozdýchal. Až sa mi smiať chcelo... ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Jednou,asi tak za sedm let vyrazí trestná výprava Kreténů někam do Germánie,tam jim vydají asi třináct nepovedených potomků,pocházejících zřejmě z příbuzenecké lásky.Tito jsou následně za ohromných tramtár vhozeni do labyrintu,kde je všechny asi tak během čtyř hodin sežumlá Minotaur.Nabere na rohy typu"lyra"a uslintá k smrti.Dalších,bez asi tak čtyř hodin,sedm let,se zrůda živí myšmi. ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Ok, že je to ultralevná blbost jsem čekal a taky jsem to dostal. Směšný scénář, levné kulisy levní herci, kromě Toma Hardy - ten je borec i v takovéto demenci. V Jonathanu Englishovi je nakonec vidět nějaký potenciál, protože závěrečná akce není úplně špatná. Člověk se ani nediví, že o pár let později natočí docela cool Ironclad. Ale tenhle film je mizerný. Mezi jednou a dvěma hvězdami. Dávám dvě, jelikož tempo to docela má a skončí to rychle a bez újmy na vašem zdraví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Lucemburku. (Terva)

Související novinky

Sedm statečných rytířů

Sedm statečných rytířů

10.02.2009

Zatímco fanoušci fantasy napjatě čekají na jakoukoli zprávičku o už údajně dotočeném howardovském Solomonu Kaneovi, hlavní představitel James Purefoy se opět chopí meče, aby vzdoroval tyranii. V… (více)

Reklama

Reklama