Big Empty, The

Drama / Fantasy / Krátkometrážní / Komedie

USA, 2005, 20 min

Úchvatné krátkometrážní dílko, neskutečně milé překvapení. Elias Koteas je v roli gynekologa SPECIALISTY opravdu rozkošný, minirolička Hugha Laurieho potěšila stejně tak .. :)) Selma Blair byla k sežrání a to ji nemám jindy tak ráda, ať už se tvářila jako naprosto nevinná holčička nebo mávala publiku jako "Miss Prázdnota", hrozně jí to slušelo. Snímek je od začátku do konce přeplněn mnoha známými tvářemi, nic podobného jsem nikdy neviděla .. :)(3.9.2008)

super kamera a velmi zabavne(13.12.2007)

Najskôr to vyzeralo ako pekná blbosť, no keď sa nad tým človek trochu zamyslí, môže tam uvidieť celý zmysel nášho života. No podľa môjho názor to mohlo byť prezentované aj trochu inou cestou.(7.1.2011)

Asi by som nemal písať komentáre v stave nekritického nadšenia, ale kašlem na to. Tento film, tak veľmi podobný Gondryho snovej atmosfére, fantázii, je všetkým, čo vo filme milujem.(4.9.2008)

Nikdy jsem nic podobnýho neviděla, hodně zvláštní krátkometrážní film :) ale příjemný a milý. Nepřijde mi ani zábavný, spíš tak nějak poeticky fantastický. Selma Blair je krásně nevinně roztomilá a Hugh Laurie byl fajn překvapení :)(30.12.2010)

• Spielbergo

Nápad dobrý, ale nějak mě minula pointa..(8.9.2010)

Super film. Dlouho jsem neviděl něco tolik poetického:) Ať žijí lavstory!!!(18.7.2008)

Naprosto famózní krátkometrážní film. Je v něm úplně všechno - pěkná zápletka, drama, napětí, tracha humoru i akce. Navíc je zde pomalu více hvězd než v nějakém klasickém filmu. Prostě nádhera. Tento film se mi nikdy neomrzí(9.1.2011)

Na poéziu pretavenú v cukríkový vizuál som ešte nedospel, žial asi ani nedospejem, i tak zaujímavý nápad(22.2.2010)

No me to neprislo nejak vtipny ani smesny .. psis takovy smutny a jako by se v tom skryvala nejaka duchaplna zprava, kterou sem jeste nerozlustil :D Vyborny song na konci "This Mortal Coil - Song to the Siren" Prijemny pribeh(28.9.2010)