Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (114)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zpověď DJe, ve kterém je od každého kus pravdy jen překonvertovaná do té nejsyrovější a nejztřeštěnější podoby jaká kdy mohla být. Od tvůrců Human Traffic je tohle sice očekávané ale na druhou stranu dost závažné téma. DJ, který hraje a přitom neslyší se jen tak často nevidí a rozhodně za tím totiž stojí velký kus cesty osudem, který někomu není dán, ale někomu naopak jo, jenže ho není schopen využít nebo si ho naopak nevšímá. Příběh je o tom, jak někdo ke štěstí příjde a aniž si toho všimne vyprchá a už se nevrátí. Poté je ona síla vůle tím hlavním tahounem, který se snaží o nemožné a nakonec se daří i to, do čeho by člověk nevložil ani naději. Je to trochu vážná komedie, ale plná parádní taneční muziky, nádherné Ibizy a výtečné atmosféry razící si trnitou cestu skrz neskutečno a ačkoliv se to nezdá, rozhodně se mu to daří. Mimochodem se říká, že Paul Kaye většinu scén natočil vožralý jak kbelík a možná právě proto je všechno tak fantasticky autentické. Možná je tento film určen pro určitou cílovou skupinu lidí, ale věřím, že má co nabidnout i širšímu publiku. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé, trochu zvláštní polodokumentární zpracování, hýřícího barvami a mně neznámého, hodně divokého života Frankieho Wildea. DJský bůh, který měl všeho až moc, aby vzápětí ztratil téměř všechno. Paul Kaye tady předvedl naprosto bravurní výkon a jeho DJ jsem mu do písmene věřila. Kdo ví co je dneska s Frankiem a jak bojuje dál se svým životem a hudbou. Ale stejně jako Berlin Calling jsou to snímky, které mně stačí vidět jednou a dost. 70% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ibiza is… Komentář bude obsahovat náznaky SPOILERŮ! Mám rád filmy, kde se hrdina vypořádává s osudem, a i když je (zpočátku) Frankie typickým (?) příkladem toho, co z vás udělají peníze a sláva (drogy, alkohol atd...) ale jakmile ohluchne a přestane se vším, jen aby se mohl na chvíli vrátit ke své hudbě, stává se film skvělým. Osobně mě bavila více tato část, kdy se zbavuje závislosti na drogách a kdy se učí znovu žít se svým postižením. Proti stylu hudby, která zde hrála, nic nemám, a proto jsem se po většinu času i bavil. Takže za mě je It's All Gone Pete Tong výborným snímkem, který si někdy ještě jednou dám. A uvidíme, třeba mě to napodruhé bude bavit ještě víc… 80 %. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které jsou podle skutečnosti a ještě k tomu výborně udělané. Vcuclo mě to a měla jsem pocit, že s jedním z těch bláznů (kteří hýbou světem), můžu zažít kus jeho mimořádně ujetého života. Vřele doporučuji... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Super film. I keď s očakávaním podobného hudobného klenotu ako Human Traffic či Groove sa z toho nakoniec vykľula vynikajúca dráma. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Výborně udělaný film, který vzbuzuje dojem, že jde opravdu o dokumentární snímek, který popisuje osud slavného DJe Frankieho. Já kdybych si nepřečetl zdejší zajímavost, tak bych tomu snad i uvěřil, že jde o film podle skutečné události. Stejně tak mě mile překvapily slavní DJs, kteří se zde objevili a které jsem před několika lety poslouchal, jako Tiësto nebo Paul van Dyk, teď už mám ale jiné objevy :-) O soundtracku ani nemusím povídat, je to prostě má krev, takže jsem byl spokojený. Chlupáč, který nemá rád, když jeho páníček nešňupe byl taky dobrej :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Story o DJovi kterej ohluchl. Ani to ho však nezastavilo. Postupně začne vidět rytmus úplně všude a nakonec udělá z handicapu svou výhodu. Film se nechal inspirovat skutečným DJem Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Možno sú viac než polovica filmu iba dojazdy, ale tak pekný, úprimný, optimistický záverečný záber má veľmi málo filmov. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, čakal som film o vyfetovanom dídžejovi a dostal som poctivú a slušne zfilmovanú drámu o tom, že kde je vôla, tam je i cesta. Fakt, veľký rešpekt pred chlapíkom! Vo filme ma akurát srala spotená držka toho jeho 'vychcaného' manažéra. Ale až k nepríčetnosti! Záverečná scéna s deťmi to však všetko dala zase do pohody. Len ma trochu mrzí, že nepustili aspoň päť minút z jeho setov, lebo tie bíty  zneli pekelne dobre! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré prešlo (nie len) našimi kinami nepovšimnuté a ani televízie si ho vôbec nevšímajú. Tento typ hudby z duše nenávidím, takže moje hodnotenie je niečo ako zázrak a gratulujem Dowseovi, že to, čo sa deje vtedy, keď nehrá "hudba" je natoľko silné, že som spokojný a dávam štyri hviezdy. Voči hudbe som bol nakoniec "hluchý" a sústredil sa na príbeh. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

It's All Gone Pete Tong. Napůl hraný film a napůl dokument. Sex, zase sex, hektolitry alkoholu a asi tak tuna koksu. To se pak člověk nemůže divit, že to ten Frankie zase až tak nezvládl a podepsalo se to hlavně na jeho sluchu. Ale tenhle chlapík (výborný Paul Kaye) má jednu vlastnost a to pevnou vůli a dokáže, že muzika se dá tvořit bez toho, aniž by člověk slyšel. Zajímavé, hlavně po hudební stránce a s jedním velikým ponaučením pro všechny - nic se nemá přehánět! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pěkný "dokument". Zpočátku jsem váhal, mám-li se na něj podívat, ale nyní po jeho zhlédnutí musím hodnotit jedině kladně. Pro fanoušky taneční hudby povinnost, pro ostatní nic na přemýšlení, ale alespoň uvidí vcelku zajímavé story.70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů,co jsem kdy viděl.dostal mě neuvěřitelný herecký výkon paula kaye,ale i téma filmu.mám blízko k taneční hudbě a tenhle snímek mě prostě dostal,ani po takové době co jsem ho viděl nenacházím ta správná slova.je to prostě nářez!!!!!!Neskutečný emocionální zážitek,dokonalá hudba....v tomhle sem nechal svoje srdce. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně zajímavý pseudodokument o populární DJ, kterému jeho životní styl přinesl ztrátu sluchu se kterou se pokouší po svém vyrovnat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlápkovi, který spadl až na rockové dno a vyhrabal se zpátky. Na úspěšnosti tohoto filmu je vidět, že lidé mají rádi krásné tragédie. Zvláště v beatové oblasti. Nechybí samozřejmě drogy. Celkově to ale pro mě byl pěkný scénáristický chaos. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pár známých a skvělých lidí uvidíme ale tohle mě nebralo moc teda nepovedlo se vůbec skoro na pár drobností. ()

Reklama

Reklama