Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů,co jsem kdy viděl.dostal mě neuvěřitelný herecký výkon paula kaye,ale i téma filmu.mám blízko k taneční hudbě a tenhle snímek mě prostě dostal,ani po takové době co jsem ho viděl nenacházím ta správná slova.je to prostě nářez!!!!!!Neskutečný emocionální zážitek,dokonalá hudba....v tomhle sem nechal svoje srdce. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Sledovanie vrcholov a pádov hviezdy. A ešte takej, čo neexistovala. Vsuvky známych osôb nie sú pútavé, a pouvedomení si faktu, že hlavná postava je fiktívny charakter, nemajú ani žiadnu hodnotu. Paul Kaye je ale tak presvedčivý, až mu chvíľu veríte, že jeho postava istý čas mohla chodiť po zemi. O problémoch hviezd a celebrít už boli natočené lepšie filmy, tento sa snaží zaujať hlavne ponúkanou hudbou, no očakávaný dej ňou až tak neosvieži. Poteší ale výkon hlavného predstaviteľa, vtipný boj so závislosťou a rovnako humorná snaha začleniť sa do života ako hluchonemý. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Tak to bola pecka! Výborne natočený film v štýle dokumentu. Pri niektorých scénach sa musíte pousmiať, ale vzápätí máte pocit, že to až také smiešne nebude - človek na pokraji zrútenia, predávkovania... A čo na tom že je príbeh vymyslený? Paul Kaye zahral Frankieho úplne dokonale a už len kvôli jeho výkonu a hlavnej myšlienke tohto filmu to treba vidieť! A kto má rád tanečnú hudbu, tak má o dôvod viac. A pretože I LOVE TRANCE, neváham a dávam 5*. Zaujimavé komentáre: Korbitch, Medwídek, sheilla. Prípadne žiadne nečítajte, film vás prekvapí ešte viac keď nič nečakáte :-) ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný snímek, který si mohou fanoušci taneční hudby a lidé, kteří z nějakého důvodu zbožňují klubový život, zamilovat. Já stojím na opačné straně barikády a stále jsem se skvěle bavil. Je to takové správně švihlé a třeba to vzdorování drogové závislosti ztělesněné obřím jezevcem (či co to bylo) nemělo chybu. Výpovědi "svědků skutečných událostí" mi trochu neseděly a být zakomponované více do děje (jako třeba v Pirates of Silicon Valley), neměl bych po formální stránce co vyčítat :-) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

It's All Gone Pete Tong. Napůl hraný film a napůl dokument. Sex, zase sex, hektolitry alkoholu a asi tak tuna koksu. To se pak člověk nemůže divit, že to ten Frankie zase až tak nezvládl a podepsalo se to hlavně na jeho sluchu. Ale tenhle chlapík (výborný Paul Kaye) má jednu vlastnost a to pevnou vůli a dokáže, že muzika se dá tvořit bez toho, aniž by člověk slyšel. Zajímavé, hlavně po hudební stránce a s jedním velikým ponaučením pro všechny - nic se nemá přehánět! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)

Reklama

Reklama