Spánek na slunci (festivalový název)

• Argentina

Dormir al sol

Asleep in the Sun

Fantasy

Argentina, 2010, 83 min

46th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2011 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled (Dormir al sol / ASLEEP IN THE SUN / Spánek na slunci) - Tomuto by snad neuvěřil ani ten největší blbec na světě... - 3. 7. 2011 - kino Čas - Karlovy Vary - 50%(18.8.2011)

Těžko si dovedu představit, že bych takový film mohl vidět jinde než ve Varech na MFF KV. Z hlavy se ale vykouřil až nepříjemně rychle.(4.7.2011)

• Rassyna

Nejhorší z filmů, co jsem v Karlových Varech viděla. První polovina ještě vypadala celkem zajímavě, ale to jen proto, že člověk nevěděl, co přijde v té druhé. Absolutně jsem nepochopila ústřední myšlenku přenosu duší do zvířat. Podle mě to bylo až moc překombinované a jednodušší námět by byl mnohem lepší. Jednu hvězdu dávám za hlavního herce, protože na to jaká to byla kravina, to ještě zahrál docela dobře.(4.8.2011)

Nové možnosti terapie. Léčba duší přesunem. Rozhodně je to poměrně dost originální, téměř budhistický zážitek střihnutý řekou smrti Styx a to vše v katolickém konzervativním hávu. :-))(11.7.2011)