Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na útesech v Thajsku se Clara hádá se svým mužem a říká mu, že je mezi nimi konec. Pak špatně šlápne a padá dolů, ale muž ji zachytí. O rok později vyzvedává Julie na letišti svou kamarádku Isabel a není moc nadšená, když zjistí, že s ní přiletěl i její manžel Tom. Isabel se s Tomem ubytují v hotelu, a když jdou později na tržnici, Isabel stále pozoruje nějaký muž. Představí se jí jako Klaus Hillmann. V ten moment někdo ukradne Isabel kabelku a Klaus zloděje pronásleduje do nedalekého chrámu. Když tam doběhne i Isabel, Klaus jí kabelku vrátí a dá jí na sebe telefonní číslo. Přichází Isabelin manžel Tom, Klaus odchází a v ruce skrývá Isabelin pas. Tom před časem Isabel zmlátil a Julie nechápe, jak s ním může stále žít. Do hotelu někdo doručí Tomovi videozáznam, na kterém je Isabel s jiným mužem. Isabel však přísahá, že o tom nic neví. Tom je rozčílený a napadne ji. Ona mu řekne, že je mezi nimi konec, a uteče z hotelu. Ubytuje se u Julie, která zajde druhý den do hotelu pro její věci. Isabel zjistí, že jí chybí pas. Později se Isabel na pláži opět setkává s Klausem a ten jí při výletě po ostrově ukáže opuštěný dům, který stavěl pro svou ženu, jež však zemřela. Stráví s ním celý den a když se pak v noci vrátí domů, udělá jí Julie strašnou scénu, že se jí celý den neozvala. Přichází Tom, omluví se Isabel a chce, aby mu to video vysvětlila. Je ochoten jí prominout i nevěru, ale v tu chvíli vytáhne Julie zbraň a donutí Toma, aby odešel. Druhý den jde Isabel za Klausem, který ji v restauraci představí svému příteli. Přichází Tom a s Klausem se popere. Isabel odejde s Klausem, vypráví mu o Tomově žárlivosti a nakonec se s ním vyspí. Později v jeho šuplíku najde svůj pas a Klaus se jí snaží vysvětlit, že jí nemůže říct pravdu, proč ho sebral. Isabel odejde a z internetu si stáhne články o smrti jeho ženy. Večer má u Julie vzkaz odkazující na hřbitov. Když dojde ke Clařině hrobu, zjistí, že jí je velmi podobný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

hans500 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný TV thriller, do druhého dne ani nevíte o čem byl. Přesně ten typ filmu kvůli kterému se zdá být současná německá kinematografie v troskách. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Film je předvídatelný, ale i tak jsem pochyboval a někdy i měnil názor. Naštěstí mne to bavilo a to je hlavní. Trochu přifandím čtyřmi hvězdy, protože bude asi dost odpadlíků, co film potopí. ()

Reklama

Pepinec

všechny recenze uživatele

Napadlo mě, že bych se dneska večer na tenhle film kouknul. Daleko radši bych ale teď viděl toho vola, co psal obsah, protože do precizního přepisu scénáře mu chybí už jen doplnit přímou řeč. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama