Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (353)

themic 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí mezi ty příjemné a snesitelné animované oddychovky. Příběh docela vtipný, žel někdy je to až moc přitažené za vlasy a ty postavičky nebyli moc originální. Občas se i člověk zasměje nějakým těm vtipům, kterých tam je jen po skromnu. Film jde, není to úplně nejhorší. Zpracování se taky docela povedlo, nejlepší tam byl Sting.:) Animovaný B-film jak už tu někteří psali, prostě průměr. Hodnotím 55% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Malinko překvapivě musím konstatovat, že se jednalo o celkem solidní animák. Pár vtípků padlo na úrodnou půdu. Nejmileji mě překvapil příběh, který byl vážně pěkný. Snímek nabízí a zakládá svůj humor především na hledání rozdílů a paralel mezi včelím společenstvím a světem lidí. Trošku tomu možná chybí pořádná zápletka, ale to nechť vezme čert. Poselství si snímek nese. Děj má spád. A vůbec, celkově se jedná o snímek, který zřejmě ocení malí i velcí. Za mě tedy dobré. Dokonce i ten ošklivý ksichtík Renée Zellweger zde vypadal k světu. Člověk by ji tady ani nepoznal. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky tatanapope. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch lepších animáků. Představte si včelku, která právě dostudovala. 3 dny chodil na Základní školu, další 3 dny na střední a pak za tři dny stihl i odpromovat. A včelí zákon zní, že až se dostuduje, tak se jde pracovat do továrny, kde se míchá med. Jenže tenhle Pan Včelka je jiný než ostatní. Bohužel se to nelíbí jeho rodičům, kteří po něm pořád chtějí, ať už jde konečně pracovat. A ještě mu říkají, že si má najít nevěstu, ale musí to být včela, hlavně ne vosa! Pan Včelka se nám zamiluje do jedné lidské květinářky, se kterou spolu prožívají jedno veliké dobrodružství, ale o tom více ve filmu, nerad bych vás připravil o překvapení.....Film se mi velice líbil. Dosahuje skoro kvalit Ratatouille, i když tam je ta animace přece jen o chloupek lepší. Tady mě zaujal příběh, který je podle mého názoru velmi dobře postaven. Dabing Petra Rychlého je příjemný a dokazuje o tomto herci, že se má spíše živit dabováním, než herectvím. Celkově snímek hodnotím lepšími 4 hvězdičkami. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Další animak tentokrát Pán Včielka. Od začiatku po 25 minútu to nudí ale sa to zvrhne a už to vyzerá dobre. Je to skor pre deti do 13 rokov čo sa mi nepáčilo bolo ked stále tá včielka lietala stále sem a tam a keď to dali na súd stým medom to už bolo niečo. Forky tu sú ale to ani len nestačí ajtak stále najlepšia rozprávka premňa zostáva Ratatoiulle a Wall-E to mu sa nič nevyrovná ale ako pohodovka na jeden krát to úplne stačí :D. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že som zo začiatku nebol príliš naladený na pohodovú rozprávočku. Zhruba po 15 minútach som dokonca rozmýšlal, že to vypnem. Ale som rád, že som tak neurobil. Milené včielky mi zlepšili náladu a nakoniec som mal super pocit. Toto je klasická, miestami trošku detská, nenáročná rozprávka, ktorá musí pobaviť každého. Bol som príjemne prekvapený ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Známy spevák Sting si vo filme strihol cameo, keď hral samého seba. (ČSFD)
  • Jerry Seinfeld natočil dva filmové trailery, kde se snažil Pana včelku udělat jako hraný film. Když ten katastrofální výsledek vidět Steven Spielberg, zeptal se ho: "Proč to prostě neuděláš kreslené?" (HappySmile)
  • Jerry Seinfeld prozradil, že když obědval v domě Stevena Spielberga, nejprve zmínil nápad na tento film jako vtip, ale Spielbergovi se ta myšlenka velmi zalíbila. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama