Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (353)

Ridick 

všechny recenze uživatele

pan vcielka je diskutabilny animak...dejom nijako obzvlast nevycnieva, obsahuje plno klise a ziadnu vynimocnu animaciu...no na druhej strane je velmi naucny (ako aj einstainov vyrok: " den kedy zomrie posledna vcela, zahynie aj ludstvo"), a aj vtipny aj ked nie tak ako pixarovky...no co uz mam robit v tejto dobe presytenej animakov? musim dat 4*, lebo predsa len trosku vycnieva..:) ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se s Ratatouillem neda srovnavat. Zatimco ten je skvostem jak po strance pribehove, tak take vtipne, Pan Vcelka mu nesaha ani po paty. Branice zustava az na dva svetle momenty v klidu od pocatku do konce, misty je film az prilis utahany, ukecany a nudny. A navic, kdyz uz i muj desetilety bracha v pulce filmu rekne, ze chce z kina odejit, tak to uz je co rict... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, ale hlavní hrdinové mi moc sympatičtí nebyli. Když připočítám hrozný konec a neustálé poukazování na souvislosti s diskriminací všech možných skupin, srovná se to na 2*. Místo aby se děti něco přiučili, dozví se hromadu hloupostí, kterými jsou Američani krmeni více než zmiňovaným medem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pán Včielka by bol super animák, ak by bol viac vtipný. Na vine bude asi aj dabingový preklad, ale pri niektorých scénach som mal pocit, že mohli byť vtipnejšie vypointované. Taký Ray Liotta na mede je asi iba pre zasvätených. Celkom dobre sa na to pozerá, ak ste boli s deťmi v kine, tak ste sa určite nenudili a tie deti boli možno aj nadšené. Preto mi pripadá iné hodnotenie ako tri hviezdy nezmyselné. Je to škoda, pretože záver s lietadlom je fantastický (ako to najlepšie od Pixaru). To predtým je ale čistý priemer. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Jasný, včelky se rozhodli stávkovat, protože jsou vykořisťovaný, a tak po bambilionu let promluví na lidi, aby je zažalovali. Soudkyně je afroameričanka, aby to bylo korektní, ale je tak vypatlaná, že včelkám dovolí vyhrát soudní spor, takže ty pak přestanou opylovat a tudíž se svět nevyhnutelně řítí do záhuby. Panu Včelkovi je ale líto, že jeho člověčí holka přišla o práci květinářky a tak s rojem kámošů vezmou svět na milost, protože otročit pro lidi je vlastně radost, když jeden vyrábí med, že? WTF?!! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Známy spevák Sting si vo filme strihol cameo, keď hral samého seba. (ČSFD)
  • Medveď, ktorý sa objaví na súde, je až na farbu srsti totožný s medveďom z filmu Za plotom (2006). (ČSFD)
  • Jerry Seinfeld natočil dva filmové trailery, kde se snažil Pana včelku udělat jako hraný film. Když ten katastrofální výsledek vidět Steven Spielberg, zeptal se ho: "Proč to prostě neuděláš kreslené?" (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama