Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (353)

Ridick 

všechny recenze uživatele

pan vcielka je diskutabilny animak...dejom nijako obzvlast nevycnieva, obsahuje plno klise a ziadnu vynimocnu animaciu...no na druhej strane je velmi naucny (ako aj einstainov vyrok: " den kedy zomrie posledna vcela, zahynie aj ludstvo"), a aj vtipny aj ked nie tak ako pixarovky...no co uz mam robit v tejto dobe presytenej animakov? musim dat 4*, lebo predsa len trosku vycnieva..:) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo je tento film tak hatovaný. Popravde si myslím, že tam bolo pár zaujímavých nápadov a najmä funkcie úľu boli veľmi dobre vymyslené. Bolo to veľmi farebné, veľmi pekné letové animácie a príbeh nebol nijako predvídateľný. Vôbec som nevedel kam to bude spieť. Bee Movie sa podľa mňa narozdiel od Shark Tale alebo Shrek the Third dosť podaril. Pobavil som sa, oddýchol som si a to som od toho čakal. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pán Včielka by bol super animák, ak by bol viac vtipný. Na vine bude asi aj dabingový preklad, ale pri niektorých scénach som mal pocit, že mohli byť vtipnejšie vypointované. Taký Ray Liotta na mede je asi iba pre zasvätených. Celkom dobre sa na to pozerá, ak ste boli s deťmi v kine, tak ste sa určite nenudili a tie deti boli možno aj nadšené. Preto mi pripadá iné hodnotenie ako tri hviezdy nezmyselné. Je to škoda, pretože záver s lietadlom je fantastický (ako to najlepšie od Pixaru). To predtým je ale čistý priemer. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na přednášku o Nepálu, nevlezl jsem se do místnosti, tak jsem skončil na Panu Včelkovi - jednoduché to moralitce o tom, že včely (respektive jejich "práce") jsou pro přírodu velice důležité. A kdybyste to nevěděli, tak včela když dá někomu žihadlo, tak hned neumře. Může jít na kapačku a místo žihadla si dát pidi-mečík na napichování jednohubek. Na jednu stranu se tedy film snaží děti poučit, na druhou stranu jim blbne hlavy. Pro dospělé je Pan Včelka poměrně nudný, nebýt několika vtípků mimo hlavní plán akce, asi bych se ani příliš nezasmál (narozdíl od filmů od Pixarů). Ale celkově bych film bral za ještě poměrně vkusnou zábavu. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Tak toto mě velice mile překvapilo. Nemělo to sice žádný našlapaný příběh, ale ty ty hlášky..... U žádného animáče jsem se takhle s chutí nezasmál. Sice jsem se neválel smíchy, ale jak jsem už řekl, film mě bavil. Nejmenší tento humor asi neocení, protože je určený spíše pro starší ( ti co znají Stinga :-) ), ale i tak se to bude určitě líbit. Co dodat, prostě BLACK AND YELLOW. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Jerry Seinfeld řekl, že jeho postava Barry B. Benson je pojmenovaná podle sitkomu Benson, kde tehdy získal jednu ze svých prvních TV rolí. (HappySmile)
  • Jerry Seinfeld prozradil, že když obědval v domě Stevena Spielberga, nejprve zmínil nápad na tento film jako vtip, ale Spielbergovi se ta myšlenka velmi zalíbila. (HappySmile)
  • Jerry Seinfeld natočil dva filmové trailery, kde se snažil Pana včelku udělat jako hraný film. Když ten katastrofální výsledek vidět Steven Spielberg, zeptal se ho: "Proč to prostě neuděláš kreslené?" (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama