Reklama

Reklama

Beethoven 3

  • USA Beethoven's 3rd (více)
Trailer

Obsahy(1)

George Newton požádá svého bratra Richarda, aby se postaral o bernardýna Beethovena, protože odjíždějí na dlouhou dovolenou do Evropy. Richard si právě pořídil velký luxusní obytný karavan, vybavený dokonce DVD přehrávačem, a chystá se vyrazit se svou rodinou na dovolenou napříč Spojenými státy, během níž se chce pokusit rozklíženou rodinu opět stmelit. Když ostatní členové rodiny zjistí, že je na cestě bude ještě doprovázet obrovský, slintající bernardýn, postaví se rozhodně proti. Pokus nechat bratrova psa v útulku nevyšel, takže Beethoven jede s nimi. Jediná Sára si velkého dobráka okamžitě oblíbí a jen ona si všimne, že je od začátku cesty na dovolenou sledují dva muži ve starém autě. Nikdo z nich totiž netuší, že na DVD, které si Newtonovi vypůjčili na cestu, není film, ale ukradený supertajný počítačový kód, který zloději chtějí získat zpět. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čokel ťahajúci za sebou trojmetrovú slinu, ktorou nám špiní európske chodníky a očúrava európske kríky. Psík je stále zlatý, huňatý a tým to končí. Malý 5-ročný Jojo sa stále baví, tatkovci spia a ja neveriacky kývem hlavou. A je nedeľa poobede a titulky prespal už aj malý Jojo. Na pokračovanie, môže pomyslieť iba blázon. ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

příjde mi že Beethoven je stejný princip filmů jako je Willie, vezměte cosi co vypadá zvláštně a lidé to mají rádi(kosatku, bernardýna, opičáka) vymyslete pár trapných vtípků a máte tu film o psu s rybářským kloboučekm?! ach jo... filmaři nikdy nebyli hlouběji(ok Herkules 3D mě donutil přeměřovat všechno jinak) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No mě osobně třetí dobrodružství tohohle psiska zas tak špatný nepřišlo, jasně je to sentimentální, trošku trapný a dost špatný. Ale zase tak hrozné mi to nepřišlo a to z jedné věci a to že se ve filmu neustále něco děje, což by byla třeba u čtvrtého dílu vzácnost(neuvěřitelná nuda). A pes je zase fajn. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu krok vedle.... Tenhle od začátku s jasným důvodem stvořený paskvil bych ohodnotil jako jeden z nejhorších filmů všech dob. Herci se vyměnili, ale na úkor i nejmenší možné kvality a Reinhold u mně klesl na dno stoky. Ten totiž tuhle blamáž pohřbívá svým vzezřením idiota, žel není sám, protože scénář je asi to nejhoší, co lze na poli rodinných filmů vytvořit. Další důvod nejnižšího hodnocení je naprostá nuda a záporáci na úrovni chovanců ústavu a otravného psa a režii vhodnou tak do televize filmu a .... a ... To snad na odpad stačí, ne? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jo jasně je to megapíčovina, ale pochopte já byl nemocnej u babči a měl jsem na výběr mezi timhle kentusem a nebo smrtící nabídkou televize Prima a jejích Německých skvostů (promiňte chtěl jsem říci sraček). A myslim že tam hrál ten týpek z Policajta z Beverly Hills (hlouběji se mu už asi klesnout nepodaří) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Beethoven je uvázaný za zpětné zrcátko karavanu, a když se splaší a utíká, tak je velmi zřetelně vidět jak ho utrhl. V dalším záběru je v pozadí vidět karavan opět se zrcátkem. (Rodriguez)

Reklama

Reklama