Reklama

Reklama

Poplach v skautském táboře

  • USA Family Plan (více)

Do skautského tábora přijíždí autobus plný dětí, které tu mají strávit dlouho očekávané prázdniny. Nový majitel se však mezitím rozhodl proměnit tábor na luxusní středisko pro své bohaté přátele. A tak se oddíl skautů ocitne přímo uprostřd luxusní oslavy. „Strýček" Harry promluví majitele, že všechno bude v pořádku a malí skauti je nebudou nijak rušit. Umíte si ale představit co dovedou tito malí rošťáci a jaké nevídané situace celý tábor čekají. Skutečný Poplach v skautském táboře!!! (Davay Home Video)

(více)

Recenze (25)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti starého Sola Rubinse zdědí dětský tábor, který drahně let vlastní, jeho dcera Julie. Její přítel, chamtivý Jeffrey, chce tábor prodat, a společně s novým majitelem zde vybudovat zábavné středisko pro bohatou klientelu. Ta zde má strávit první - zkušební víkend, když do vrat vjede školní autobus dětí z dětského domova, které zde každý rok tráví své prázdniny. Julie přesvědčí Jeffreyho, že zde děti mohou zůstat - jenže ty brzo odhalí Jeffreyho plány, a způsobem sobě vlastním se je pokusí překazit ... Další z filmů, které staví jen a pouze na postavě Leslieho Nielsena, a které bohužel nic víc nenabízejí. Sice se na film kouká docela dobře, ač zápletka je naprosto jasná, a je otázkou jen ve které minutě filmu Julie odhalí Jeffreyho charakter, a zamiluje se do toho správného. Ani výtržnosti, které děti provádí, nejsou (až na jednu dvě) nic extra, a dovedl bych si představit trochu víc bláznivin. Takže když to sečtu, tak mi zůstává opravdu jen postava Leslie Nielsena, a jeho senilní (leč docela vtipné) opakování. ("- Měli bychom tam zavolat", "- Jasně, ale nejdříve tam zavoláme"). A to je na celovečerní film málo... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen a jeho gegy, blbiny a grimasy (které mám velmi rád), nečekejte na ně, nedočkáte se. A potom velmi pěkná (tehdy 29 let) Emily Procter k mému překvapení hraje i v něčem jiném, než jen v CSI: Miami. To je asi tak vše, co mi utkvělo v paměti. I na dětský film je to spíš plytké než svěží. ()

Reklama

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Český název je poměrně zavádějící: se skauty nemá tento film nic společného. Autobus, který přijede do tábora Sedona, je plný dětí z dětského domova, který vede syn Harryho Habera. Harry Haber je všem dětem takovým správným dědečkem - sice se už dost opakuje, ale má je rád a má pochopení pro jejich problémy. Taky dokáže šikovně splétat nitky osudů svých blízkých (viz anglický název filmu), a tak tu máme příběh, který je takovou pěknou pohádkou pro dospělé (nebudu prozrazovat). Je sice značně sentimentální a nadsazený, ale také odlehčený (pořád jde o komedii s Leslie Nielsenem) a odkazuje k těm správným hodnotám (Podle čeho si má Julie vybrat svého budoucího manžela? Co potřebují dva kluci, kterým umřel tatínek a ocitli se v dětském domově? Co všechno pro ně může znamenat letadlo, které jim tatínek vyrobil?...). Pro mě úžasný oddechový film, nejlepší komedie s Leslie Nielsenem, kterou jsem viděla. Kromě obvyklých "táborových vtípků" má totiž také krásný příběh (Až příliš krásný, aby byl pravdivý?). Zajímavý komentář: MMR. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Do skautského tábora přijíždí autobus plný dětí, které tu mají strávit dlouho očekávané prázdniny. Nový majitel se však mezitím rozhodl proměnit tábor na luxusní středisko pro své bohaté přátele. A tak se oddíl skautů ocitne přímo uprostřed luxusní oslavy. “Strýček” Harry promluví majitele, že všechno bude v pořádku a malí skauti je nebudou nijak rušit. Umíte si ale představit co dovedou tito malí rošťáci a jaké nevídané situace celý tábor čekají. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Byť by se dala účastí Leslieho Nielsena předpokládat opět nějaká parodie, neděje se tak. Komedie plná dětí a jejich typických lumpáren, jejichž terčem jsou převážně dospělý, má zpočátku přesah do kategorie -crazy-, ale asi po třetině se vše umírní a ke konci dokonce zcela zvážní. Pobaví spíše slovní humor, ale vlivem některé přehnané ztřeštěnosti ani to ne. A tak bohužel nelze očekávat lecjakou zábavu, která zůstane v myšlenkách. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama