Poplach v skautském táboře

Rozruch v letnom tábore

Rodinný / Komedie

USA, 1997, 95 min

Lee Holdridge

Můj první film s Lesliem, co jsem viděl. Tenkrát sestra dostala videokazetu s tímto filmem a od tý doby jsem to viděl už mockrát. Harry Haber mě naprosto nadchnul.(6.1.2011)

Poplach v skautském táboře, moc jsem se na tento film těšil jako na gagy Nielsna. Myslel jsem že to bude něco jako Bláznivá střela ale bohužel. Mohlo to být vtipnější.(8.6.2006)

• Rousse

Děs - proč se Leslie Nielsen začal zahazovat v takových šmírách? Škoda ho! Ne - tenhle "film" fakt nebrat.(30.11.2007)

• DivX

Komedie kde Leslie Nielsen působí jako béčkový komik než profesionál. 40%(20.5.2012)

• Foxhound#1

Nezábavná rodinná komedie. Kdo si myslí, že se jménem Leslie Nielsena nebo Judge Reinholda dostane kvalitní zábavu, bude tentokrát zklamán.(28.7.2006)

• Gardenboy

Ďalší film, v ktorom chce Leslie Nielsen nadviazať na úspech Bláznivých striel ... bohužial svoj tieň znova neprekročil ... ani teraz ... ani nikdy potom.(7.6.2008)

• raduna01

Do skautského tábora přijíždí autobus plný dětí, které tu mají strávit dlouho očekávané prázdniny. Nový majitel se však mezitím rozhodl proměnit tábor na luxusní středisko pro své bohaté přátele. A tak se oddíl skautů ocitne přímo uprostřed luxusní oslavy. “Strýček” Harry promluví majitele, že všechno bude v pořádku a malí skauti je nebudou nijak rušit. Umíte si ale představit co dovedou tito malí rošťáci a jaké nevídané situace celý tábor čekají.(25.9.2010)

Jako bych jedl laciné jídlo, ale Lislie Nielsen vždy pobaví.(29.10.2011)

Srandou tento film určitě nepřekypuje, ale i tak jsme se docela bavil u toho mála. Hlavně Nielsen a jeho neustálé opakování bylo skvostem:-)(25.5.2011)