Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Frederika 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti Návštěvníkům trochu chybí konec a trochu děj - neviděla jsem předchozí díl, což ale ničemu nevadilo, protože děj jedničky je na začátku filmu shrnut, ale Návštěvníci 2 na mě prostě působili víc jako dílo, které dohromady pojí vtipy, zábavné scénky a geniální hlášky než příběh hlavních postav. A abych nezapoměla - stojí za to shlédnout dabované, neb dabing pana Trávníčka a ostatních je famózní, a to nejen po stránce hlasové ale i slovní a stylistické. Opravdu jsem se bavila :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chodby času zostali neuzavreté. Naďalej sú priechodné. Rytier Godefroy Údatný sa musí vrátiť späť do dvadsiateho storočia, aby upravil beh dejín a mohol sa stať otcom úspešného, šľachtického rodu. Jean Reno a Christian Clavier sa znovu, po piatich rokoch, podujali stvárniť ústrednú dvojicu hrdinov v mystickej komédii "Návštevníci 2". Nemá to už to bezprostredné kúzlo prvej časti, je tu až moc cítiť plánované, komerčné pokračovanie, ale aj tak sa ešte stále jedná o podarenú, príjemnú zábavu. Najmä pri scénach s Jeanom Reno som sa výborne zabával. Jeho rázna, sebavedomá, šľachtická povaha v kombinácii so vznešeným, starosvetským jazykom, ktorým sa vyjadroval, sú ešte výraznejšie ako v prvej časti. Parádna, francúzska komédia. *** ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Asi som jeden z mála, komu to prišlo lepšie ako jednotka. Tá ma totiž napriek svojej značnej sláve a originálnosti nijako zvlášť nenadchla. V pokračovaní však už rozumieme o čo ide, rovnako ako aj chatrným pravidlám filmového cestovania časom a tak sa nič nemusí vysvetľovať a v najlepšej francúzskej tradícií, od samotného začiatku v zbesilom tempe, prebiehajú zámeny a omyly a nedorozumenia... V podstate sa síce opakuje schéma prvej časti, ale vtipov, slovných aj situačných, je zasa podstatne viac, podobne ako Christiana Claviera, ktorý sa v porovnaní s Renom predral do hlavnej (viac)úlohy a to je fajn, lebo ten cirkus jednoznačne ťahá vpred (i vzad) a rola poživačného, mimoriadne prispôsobivého a hrubého odroňa mu sadla ako máloktorá... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama