Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl začíná dějem, tak kde končí jednička a pokračuje do dalšího, tentokrát trochu otevřeného konce. Český dabing nabízí peprnější hlášky, opět ve staročeštině v podání dvou hlavních hrdinů. Je zde o dost víc vtipných scén všelijakého ražení. Pro mě parádní komedie, na kterou se vždy rád podívám. 95% :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů rytíře Godefroye a jeho sluhy Jacquouillee začíná tam, kde předchozí příběh skončil. Opět se tedy dějství nese v trhlých taškařicích, komedianství, sitkomu a grotesky, byť už poněkud umírněnějším. A není divu. Navázat na takovou zběsilou jízdu není žádná prča. Zvláště když divák ví, co očekávat. Na kolena snímek ale sráží hlavně jeden závažný fakt a tím je výměna herečky pro postavu Frénégondy de Pouille alias Béatrice de Montmirail. Valérii Lemercier vystřídala Muriel Robin a marná sláva, není to už prostě ono. Muriel se sice snaží seč může, ale když je někdo spojen s určitou tváří, divák už takovou změnu většinou prostě nevezme. Věci se tedy opakují a byť se říká, že opakovaný vtip není vtipem, i zde mnohé situace pobaví. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní francouzský klenot v komediích. Líbilo se mi to o dost více než přechozí díl. Film nacpaný, možná bych řekl spíše přecpaný neustálými vtipnými scénami, ale tady to tomu vůbec neuškodilo. Clavier ještě humornější než v prvním díle, a to je co říct. Jen škoda té výměny herečky z jedničky, ale tak co, tahle byla taky sympatická. 85% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jednička je jedna z mých nejoblíbenějších komedií vůbec, ale dvojka mě dost zklamala. Stejný štáb, stejný režisér, stejní herci, pouhých pět let mezera a přitom z toho vznikla dost nevtipná slátanina. Ano, některé vtipy byly dobré, ale naprostá většina se míjela účinkem. Když film skončil, tak jsem si hned musel pustit další film, protože mi přišlo, že jsem nic neviděl. 55% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama