Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jacquouille la Fripouille představuje zbraň hromadného ničení, demoliční rádius má delší než střela s plochou dráhou letu a smrdí víc než pěkně uleželý sirovodík. Já bych řekl, že vtip je zcela na úrovni jedničky. Vůbec nerozumím tomu, oč by měl být tenhle díl horší než první..........?? "Zaříznout!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chodby času zostali neuzavreté. Naďalej sú priechodné. Rytier Godefroy Údatný sa musí vrátiť späť do dvadsiateho storočia, aby upravil beh dejín a mohol sa stať otcom úspešného, šľachtického rodu. Jean Reno a Christian Clavier sa znovu, po piatich rokoch, podujali stvárniť ústrednú dvojicu hrdinov v mystickej komédii "Návštevníci 2". Nemá to už to bezprostredné kúzlo prvej časti, je tu až moc cítiť plánované, komerčné pokračovanie, ale aj tak sa ešte stále jedná o podarenú, príjemnú zábavu. Najmä pri scénach s Jeanom Reno som sa výborne zabával. Jeho rázna, sebavedomá, šľachtická povaha v kombinácii so vznešeným, starosvetským jazykom, ktorým sa vyjadroval, sú ešte výraznejšie ako v prvej časti. Parádna, francúzska komédia. *** ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní francouzský klenot v komediích. Líbilo se mi to o dost více než přechozí díl. Film nacpaný, možná bych řekl spíše přecpaný neustálými vtipnými scénami, ale tady to tomu vůbec neuškodilo. Clavier ještě humornější než v prvním díle, a to je co říct. Jen škoda té výměny herečky z jedničky, ale tak co, tahle byla taky sympatická. 85% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Teď odkvač, jakmile budu žádati tvých služeb, hlesnu ! '' --- Dvojka volně navázala na jedničku a jelikož začíná ve středověku, hned se mi to moc začlo líbit. Svůj díl měla i vybroušená středověká mluva a nejsem si tak jist zda tomu svůj díl kvality nedodal český překlad a nádherná to naše mluva jenž se češtinou zove. Každopádně Pavel Soukup opět skvěle daboval Jeana Reno a ty dialogy jsem si vyloženě užíval. Bohužel, tím, že jeho sluha zůstal v současnosti, přenáší se děj po chvilce i tam a tam u mne to moc nebavilo. Zase tam běhala ta nesympatická bezdomovkyně atd... Prostě taková uřvaná a užvaněná francouzská záležitost, kdy se občas usmějete, ale smíchy se válet po zemi nebudete. Cestování chodbou času budu v tomto díle celkem frekventované, protože zatímco v prvním to měla být jednorázová věc pro záchranu tchána, tady už je v postavách tady a tam celkem zmatek. S úsměvem jsem sledoval kolik šlechticů potomků středověkkých rodů se bezpečně dožilo dneška navzdory revoluci, která si vyžádala hektolitry modré krve :-). No a revolucí i dvojka končí a na trojku se fakt těším. To je období, které mám po středověku také rád a jelikož oba hrdinové mají potomky v současnosti, je jasné, že i za francouzské revoluce museli mít své vnoučky a pravnoučky... Na ten střet se tedy velmi těším ! Tohle bylo za 3 skříňky na trubadůry ! * * * ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

I když jsem jako malý viděl první díl, přesvědčený o tom, že každý film s pořadovým číslem 2 a více je děsný, netušil jsem, o co jsem přišel. Až po několika letech jsem si pustil druhý díl této bezvadné komedie. Neskutečná pecka. Smál jsem se od začátku do konce, byl jsem napnutý od začátku do konce a dle mého názoru možná o malinko lepší než první díl. Prostě výborná francouzská komedie. Plný počet a ještě něco navíc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama