Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Recenze (282)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Ani z prvního dílu jsem nebyl na větvi, a tenhle druhý mě nenadchl ani trochu. Jen ze sympatií k Jeanu Renovi ddávám jednu hvězdičku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice by příběh měl navazovat upozorňuji !!!volně!!! na první díl...ale autoři se snažili udělat regulerní pokračování, ale bohůžel s řadou chybami, které se s prvním dílem neshodují...Pokud se mi v jedničce nelíbila ta kurva která si nabalila Claviera tak v tomhle filmu je to Béatrice, která znovu pomáhá dvěma hlavním hrdinům dostat se zpět do jejich doby...a vlastně navrátit vše do původního normálu pač se to kompletně promíchá. Ti co nejsou z minulosti se objeví v minulosti a obráceně a zde nastává bod zlomu. Vlastně to, že je to naprostá blbost, ale pravda je že jsem se u toho celkem bavil a na odreagování je to ideální a rozhodně lepší než naprosto zkažená trojka. --- Pane! Jacquille odmítá dbáti vašich rozkazů. Dal se v útěk. Dovolte mi lapiti jej a namastiti jeho posed. - Ne, drahý Ganelone, toť projev radosti z návratu. Necháme ho, aby hrdlo své do němoty prolil. Tou opicí pozře. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet FRF 140miliónovTržby USA $146,072Tržby Celosvetovo $54,500,000(z toho vo Francúzsku s tržbou $53,899,000)║ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Podstatně slabší než první díl... Klasicky z prstu vycucnutá zápletka, repetice dobrých vtipů předchozího dílu a de facto vše při starém, jen trochu pubertálnější a křečovitější. Navzdory všem negativům se ale i u druhé výpravy napříč časem bavím docela dobře, zejména díky excelentnímu Clavierovi a jeho čtyřroli. Vydařil se i konec filmu a je pro mne nepochopitelné, proč třetí díl netěžil z načrtnuté zápletky. Takže poměrně zábavná sílenost, pro kterou se vyplatí zapnout skříňku na trubadúry, jakože se Prosper Močůvkář jmenuju. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Blbost. Mám rád Jeana Rena, ale něco takto potupného...Fuj. Radim nedotýkat! Nepřišlo mi nic zábavného na filmu kde chladny, emočně neprojevující se rytíř se svým sluhou cestují časem a pobíhají v budoucnosti. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Bohužel poněkud pomalejší, ale o to víc ujetější, nesmyslnější a antihrdinské. Mě osobně zcela šokovala proměna hlavní ženské hrdinky, která tu ztratila jakékoli kouzlo ženskosti a stala se pouhou milou tetičkou, i když možná to podivnou protipravidelnost filmu ještě podtrhlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi nez prvni dil, ale tak nizke hodnoceni si nezaslouzi. Samozrejme uz je to jen takova nastavovana kase, ale pribeh je porad docela v pohode a par vtipku je opet suprovejch. Navic je film opet sestrihan ve zbesilem tempu, takze i kdyz ma film 110 minut, nestihnete se nudit. K cemuz taky prispiva husta kamera, dobra hudba a vyborny herecky vykony. Opet vynikajici Reno, kterymu verite, ze je fakt nejakej rytir a hlavne neuveritelne energickej Christian Clavier, kterej si strihnul hned nekolik roli (ale ve vsech stejne hraje magory). Jelikoz se tvurci nejspis snazily, aby se vtipky moc neopakovali nebo nepodobali tem z prvniho dilu, tak jim toho uz tolik nezbylo, ale presto opet dokazaly dat do filmu par naprosto genialnich scen (+par vtipnejch a par, ktery vtipny bejt meli, ale nejsou). I kdyz to je slabsi nez prvni dil, porad je to lepsi nez americky remake a ja se opet vyborne bavil. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Já si naopak myslím, že dvojka je ještě o chlup vtipnější a přece jen trochu (uznávám, opravdu jen trochu) vkusnější než jednička. Navíc mě potěšilo, že se zde v malé roli řídícího důchodce objevil komediální veterán Jacques Francois. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kvapí čas a já nevím, jak dlouho potomek Jacquilla odolá právu útrpnému bratra Ponce, aniž by nás všechny udal." Návrat Návštěvníků není ta úplně nejhorší věc na světě, která na mne z obrazovky zasmrděla, ale smát se opakovaným vtipům, parchantěti ani Prosperu Močuvkářovi pro mne nebylo snadné. Alespoň ta šlechtická mluva stála za to, ale po skvělé jedničce byla má očekávání o dost větší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příště budu raději dvě hodiny čichat Jacquouilleův smrdutý dech, nebo se nechám lámat v kole. Hyperaktivní uvřískaný chaos, u kterého mě neskutečně rozčiluje Clavier s napitým klíštětem na ksichtě. Vlastně mě tam rozčilují úplně všichni.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně bláznivější a potrhlejší, než první díl. Již zde není takový prostor věnován příběhu a jeho propojení s postavami a vyznívá celkově spíše velmi zbrkle a roztržitě. Taktéž především díky jeho silnému "utlačování" záplavou všemožně rošťáckých a potrhlých eskapád. Stále se však ještě Návštěvníci 2 dokázali z "Chodeb času" vymotat a nezapadnout do možných tmavých děr, které se v tomto pokračování, v podobě malých trhlinek, již začínaly objevovat. Další díl si už ani nedokážu představit:) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tento film si mě jako diváka získal jen kvůli hereckému umění Jeana Rena a Chistiana Claviera. Ikdyž děj o ničem, díky těm dvěma dávám filmu své čtyři hvězdičky. Prvnímu dílu se to nemůže rovnat samozřejmě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Malinko horší než parádní jednička, ale po tom, co jsem viděl trojku, je tohle naprostej skvost. Ovšem jen v ČT dabingu, ten původní s Trávníčkem je naprosto příšernej. ()

Reklama

Reklama