Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Opakovačka prvního dílu, nic originálního, stale to same dokola. Stejná doba, kdyby alespoň zůstali stejní herci. Upřímně nechápu proč se musela změnit představitelka Beatrice, navíc když se ta původní ve filmu objevila, jen v jiné roli. Ptám se proč? Hodně prázdný ničím nezajímavý příběh. Ke konci jsem byla už vážně frustrovaná z toho, že ještě nevypadli zpátky do své doby. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Další přílivová vlna jednoduché skečovité zábavy, které sice schází ta neokoukanost prvního dílu, ale v herecké a dějové živelnosti je naopak o krůček napřed. Je to samozřejmě, mírně řečeno, ptákovina na entou, kde musí být divák připraven na cokoli bez ohledu na logiku nebo nutnou formální sebekontrolu, ale neúnavná snaha rozesmávat je nakažlivá a oba hlavní herci dávají do svých rolí skutečně maximum. Bohužel, a to je z mého pohledu zdaleka největší škoda, s výjimkou Jacquilla a Godefroye jsou všichni aktéři hrozivě nesympatičtí a jejich pouhé sledování mi strašně lezlo na nervy, takže nejvýraznější (a asi jedinou) doménou pokračování je opět nezávazné blbnutí dvou středověkých imbecilů, kterým uprostřed sorty debilů zkrátka musíme fandit. Obdivuji odvahu tvůrců a Rena s Clavierem se do něčeho takového vůbec pustit... 60% ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová kalamita. Naprosto příšerná dvojka je diametrálně odlišná od docela dobrého prvního dílu. Christian Clavier má svůj scénář vyhrocený do absudna, přehrává, a nedá se na to koukat a není v tom sám. Chudák Jean Reno byl o poznání lepší, ale ani on nemohl v této francouzské komedii "amerického typu" zazářit. Pokud ste navíc viděli verzi s českým dabingem, kde Claviera jako bonus navíc dabuje uřvaný a zcela trapný Trávníček (časy dobře nadabovaného Hawkeyho, nebo Terrence Hilla jsou ty tam), jsou to ty největší mínusy naráz. Méně jak 10%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia s grandióznym, famóznym Christianom Clavierom v hlavnej úlohe. Je to pán herec, pretože rovnako dobre dokáže zvládnuť vážny film (napr. Napoleon) ako aj bláznivú komédiu. Dej je síce slabučký, ale bohato to vyvažuje to množstvo gagov a bláznivých situácií, ktorých je tu naozaj neúrekom. Len škoda, že nemal sebe rovného parťáka, mohlo to byť ešte zaujímavejšie. Jean Reno je síce skvelý herec, ale skôr mu pasujú akčné filmy alebo kriminálky. Tu vyložene nestíhal držať krok s geniálnym Clavierom. Ale je to iba môj subjektívny názor, niekomu tu môže pasovať práve Reno. 75/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama