Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jacquouille la Fripouille představuje zbraň hromadného ničení, demoliční rádius má delší než střela s plochou dráhou letu a smrdí víc než pěkně uleželý sirovodík. Já bych řekl, že vtip je zcela na úrovni jedničky. Vůbec nerozumím tomu, oč by měl být tenhle díl horší než první..........?? "Zaříznout!" ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Tato nastavovaná kaše bohužel trpí neduhy řady druhých dílů: opakování vtipů, více ztřeštěnosti, řevu, grimas, ale žádný další originální nápad. Film táhnou hlavní dvě postavy a mně se líbil hlavně kontrast středověkého a soudobého jazyka, na čemž má jistě lví podíl dobrý překlad a dabing. Jinak jednou asi stačilo. ()

Reklama

johnys 

všechny recenze uživatele

Plynulé pokračování příběhu kultovní "jedničky", plně srovnatelné, dokonce bych řekl, že v jistých chvílích i vtipnější. Vyšetřování celé causy fr. policiií dalo příběhu další dimezi. Upozorňuji na bravurní ovládání koně v rychlých akčních scénách Jeana Rena. Je jeden z mála světových herců, který si mohl dovolit většinu těchto akcí natáčet sám bez dvojníka z týmu specialistů. ()

Savel 

všechny recenze uživatele

JE TO DĚVKA JO, JO...A K TÉ DĚVCE, PANÍ BEATRICE, MY VSTOOUPÍME! Natahovaný příběh mírně ubírající kouzlo prvnímu dílu, vnímáme-li to jako celek. Kromě chaotičtějšího a přeplácanějšího scénáře (pro pokračování typické) tu potkáme další dvě nepříjemná překvapení. Zaprvé paní Frenegondu/Beatris nehraje skvělá Valérie Lemercier, ale fyzicky i herecky absolutně odlišná herečka Muriel Robin. Zadruhé postava Jacquille, který byl v prvním díle roztomile buranský vychcánek, je zde ztvárněna tentýž hercem a režirovaná stejným režisérem jako naprostý mentál bez špety charakteru, kterému pobyt v budoucnosti pravděpodobně zmenšuje mozek. Sečteno podtrženo schéma příběhu zůstává prakticky stejné až na závěr, který dopadne ještě hůř, což sem jako dítě nesnášel:). ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na to ani nechtěl podívat, protože jednička se mi líbila, a podle ohlasů se zdálo, že to nebude nic moc. Ale opak byl pravdou. Je to teda zase strašně střelený, trouchu filmu škodí ty triky, ale jinak je to jenom o málo slabší než jednička, a chvílema jsem se královsky bavil. Bez prvních deseti minut by to bylo ještě lepší. Zaručená zábava pro ty kdo mají rádi hysterické, rozeřvané komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama