Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Zloba – Královna černé magie vypráví dosud nezpracovaný příběh legendární zlé královny z klasického snímku společnosti Disney Šípková Růženka z roku 1959, a seznamuje diváky s její zradou, která nakonec způsobila, že se její kdysi čisté srdce proměnilo v kámen. Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím, ze kterého pochází. Zloba si uvědomuje, že princezna může být klíčem k míru mezi oběma říšemi a je tak nucena k nemilosrdným činům, které oba světy navždy změní. (Falcon)

(více)

Galerie (107)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Johansson nejlépe placenou herečkou

Johansson nejlépe placenou herečkou

19.08.2018

Jako každý rok přichází magazín Forbes s žebříčkem nejlépe placených herců současnosti a v tom letošním jsme se pak dočkali hned několika změn. Na prvním místě se totiž umístila herečka Scarlett… (více)

Kdy se vrátíme do země Oz?

Kdy se vrátíme do země Oz?

18.06.2016

Hrané pohádky frčí jako nikdy předtím. U Disneyho zabodovali hlavně se Zlobou a Popelkou a příští rok se bude pokračovat Kráskou a zvířetem. Nové pohádky se ale chystají i všude jinde a s tou… (více)

Připravte se na záplavu pohádek

Připravte se na záplavu pohádek

26.04.2016

Ačkoliv pokračování Sněhurky a lovce ukázalo, že se diváci nehrnou na každý pohádkový film, ty od Disneyho se pravidelně mění v hity. Loni to prokázala Popelka a letos hlavně Kniha džunglí, která… (více)

Reklama

Reklama