Reklama

Reklama

Příběh Niny (Juliet Stevensonová), která se pokouší vyrovnat s náhlou smrtí svého muže Jamieho (Alan Rickman). Když se jí zjeví Jamieho duch, má Nina ohromnou radost, protože neměla příležitost se s umírajícím ani rozloučit. Seznámí se však s Markem (Michael Maloney) a nastává pro ni těžké rozhodování mezi láskou k duchu zemřelého manžela a nově vznikajícím vztahem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (27)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi citlivo a jemne natočený snímok o ťažkom a trpkom zmierovaní sa s realitou. Smrť milovaného človeka je pre každého tou najhoršou nočnou morou. V tomto prípade má názov snímku - opravdově, šíleně, hluboce svoje opodstatnenie hneď vo viacerých rovinách. Nedá sa než nesúhlasiť, že na to, aby sa človek dokázal z takejto straty aspoň trocha spamätať a ísť ďalej potrebuje niečo podobne opravdové, šílené a hluboké. 75/100 ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Život po strate milovaného človeka, ktorého ste milovali skutočne, šialene a hlboko nie je jednoduchý. Vyrovnať sa so stratou vyžaduje veľa síl a ten kto zostal opustený potrebuje hlavne znovu nájsť chuť žiť. Ako však nájsť túto cestičku pre dušu v ktorej prší dňom aj nocou ....presne o tomto je tento film. Komorný, nepatetický, zaujímavý a miestami aj zábavný príbeh znovu nájdenia nového zmyslu života v živote a nie vo svete duchov. Pre mňa po dlhčom čase znovu niečo krásne ľudské a príjemne osviežujúce. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pár prvků je tu z o rok staršího Ducha, ale jak tuhle uslzenou romanťárnu nemám moc rád, tak TMD bylo ještě o hodně horší. Hlavně mi nesedl herecky, Alan Rickman vypadá šíleně a kvůli tomu, že ho nadaboval Petr Svoboda, pořád jsem v něm viděl B. J. z M.A.S.H.e (čili Mika Farrella). Juliet Stevenson je nesympatická až běda, neustále natahovala, až jí z nosu kapalo (fuj). Pokus o sci-fi nebo mysteriózní žánr zamrzl někde na kraji. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč je to tak málo známý film, ačkoli si myslím, že je to škoda. Je to totiž skutečně komorní, nenápadný snímek, který má naprosto obyčejnou atmosféru, ale o to neobyčejnější zobrazení citů a emocí. Chvílemi jsem si říkala, že je škoda, že se film nevyhoupl z lepšího průměru, protože mu něco chybí a chystala jsem se dát tři hvězdičky, ale konec mě dostal a dohnal až málem k slzám. ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

'Forgive me, if you, my beloved, my love, have died. All the leaves, will fall on my breasts. It will rain on my soul. All day, all night. My feet will want to march, to where you are sleeping. But I must go on living.' Romantika tak trošku jinak. Dalo by se mluvit o jisté tematické podobnosti s Zuckerovým Duchem, ale Truly Madly Deeply je mnohem komornější, krásnější a hlavně dojemnější podívaná. Duch má sice Unchained Melody, ale TMD má Pabla Nerudu... Do you want me to go? ()

Galerie (15)

Související novinky

Law a Minghella opět spolu

Law a Minghella opět spolu

28.02.2005

Jude Law si s největší pravděpodobností zahraje v BREAKING AND ENTERING, pro Miramax Films. Lawova role se má jmenovat Will a je to londýnský architekt, momentálně se nacházející v osobní i… (více)

Reklama

Reklama