Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Mitzi 

všechny recenze uživatele

I když už jsem to viděla asi stokrát dokolečka, pořád u toho můžu vydržet :) a povídat si o tom s naším malým PINGUmaniakem. A právě proto, že jsem to viděla tolikrát, jsem přišla na to, že to není JENOM o těch úžasně vymodelovaných plastelínových tučňácích a chytrém humoru. Takhle hezky vykreslené charaktery má málokterý večerníček a ta úplně samozřejmá rovnoprávnost rodičů, to je pro vnímavé dítě super základ do života. Takže po mnoha shlédnutích měním původní 4 na plných 5*! ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Sice trochu ukřičená záležitost ale jako dítě jsem to měl rád kvůli tomu, že to hezky vypadalo a bylo to legrační. Nyní se na to koukám sice trochu jinak, ale o to víc mě to možná baví. Koukáme na to kvůli prckovi, kterému se to taky líbí ale my jako dospěláci v tom vidíme i něco navíc. Opravdu se dá říci, že s jedná o zábavu pro děti a dospělí. Super animace a ty vlezlí zvuky to k tomu prostě patří… ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti hrátkám s plastelínou, sám jsem jí kdysi sežral na kila, ovšem menší z mých úprců se té natahovací postavičky bojí jako Slávik ženský. A to si ve školce podmanila svou dechberoucí autoritativností nejen dětský kolektiv, ale i vyhořelé souškyčitelky, tedy poněkud překopala zaběhlý řád, a když nedávno potkala čerta, tak ho kopla do holeně a šla na lízo. Takže sorry jako. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Normálne je mi až ľúto ,že som si na tento seriál vspomenul až teraz. Kto nevidel môže ľutovať. Ďalši dôkaz ,že aj bez slov sa dá odvyprávať epický a šialený príbeh zároveň. Prajem si ,aby vznikli ďalšie epizódy ,ale toho sa asi nikdy nedočkám. Hodnotené bez nostalgie. Budeš mi chýbať Pingu. NOK NOK! ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)
  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)

Reklama

Reklama