Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála těch pohádek, u kterých se zasmějí jak děti tak jejich rodiče, řekl bych a fakt je, že těch opravdu není mnoho. (7/10) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zvládnutá animace a zajímavé situační vtípky, jenž děti zaručeně pobaví. Navíc jednoduchá a téměř kultovní tučňácká "hláška".. 70%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Keď sa to objavilo v telke, hneď sme sadali aj s otcom pred telku. Stále som na ňom videl, že to preňho znamenalo niečo viac, než rozprávku. Asi som jeho reakcie sledoval viac, než samotnú rozprávku :) Je to naozaj jedinečná rozprávka. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další z parádních večeníčků na který rád vzpomínám. Tyhle nostalgické věci z mládí mě stejně vždycky dostanou. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti hrátkám s plastelínou, sám jsem jí kdysi sežral na kila, ovšem menší z mých úprců se té natahovací postavičky bojí jako Slávik ženský. A to si ve školce podmanila svou dechberoucí autoritativností nejen dětský kolektiv, ale i vyhořelé souškyčitelky, tedy poněkud překopala zaběhlý řád, a když nedávno potkala čerta, tak ho kopla do holeně a šla na lízo. Takže sorry jako. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Och! Nářez! Jak jsem mohl zapomenout hodnotit tučňáka Pingu, jeden z pilířů mého dětství? Hanba mně... :) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu zábavné, lehce výchovné. A náš syn ho samozřejmě žere. Občas už mi ten neposeda lezl i na nervy (tučňák, ne syn), jak musel pořád zlobit a vymýšlet stále nová a nová alotria. A taky ty jeho sourozenecké šarvátky se sestřičkou! Podezřívám autory, že se inspirovali mým vlastním dětstvím (i já mám mladší sestru :-). ()

Reklama

Reklama