Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Gabriel Rudman je newyorský psychiatr s dobře prosperující praxí. Půl roku se zná s atraktivní mladou učitelkou základní školy Emily Tylorovou, a přesto se oba rozhodnou pro sňatek. Aby svou milou po svatbě příjemně překvapil, začne psychiatr chodit na hodiny tance. Hudba, rytmus i taneční kroky se brzy stanou jeho přirozeností. Čím více ho to baví, tím více se zamilovává do půvabné učitelky Corinne. Aby zažehnal svou milostnou krizi, snaží se Emily přemluvit, aby s ním chodila do tanečního kurzu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Takmer vo všetkých romantických komédiách je z titulkov jasné, ktoré páry spolu skončia. Muž a žena sú predurčení na to, aby boli spárovaní, rovnako ako sekundárne mužské a ženské hviezdy, a potešenie spočíva v tom, že páry sú po veľkom zmätku správne zoradené. Vo filme „Tanec lásky" je jediným absolútne dokonalým párom tretí  Patrick Stewart a Leslie Caron. Film nám kladie veľkú otázku, či sú snúbenci Campbell Scott a Jennifer Beals a partneri z tanečného štúdia James Goodwin a Yancey Butler skutočne jeden druhému predurčení, alebo by si mali vymeniť partnera a zatancovať si aj skutočnom živote. "Niektorí ľudia jednoducho patria k sebe," ako hovorí Jennifer Beals. 8/10 ()

Rithio 

všechny recenze uživatele

No teda. Velmi milá podívaná. Herci, děj a pro mě osobně tanec. Špička. Už právě z ladných pohybů je vidět jak byli amíci "osvobozenější" národ. Vřele doporučuji! ;-) ()

Reklama

Reklama