Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Hatch je zabijákem pracujícím pro šéfa CIA. Je sice jedním z nejlepších nájemných vrahů, ale je odhodlán své práce co nejdřív nechat. Jeho poslední úkol vypadá jednoduše: má odstranit Savanah Miles, mladou ženu, která pravděpodobně uplácela jednoho z amerických senátorů. Když ale Hatch zjistí, že Savanah je také malou figurkou ve velké hře, rozhodne se ji ochránit. Tím ovšem vkročil sám na horkou půdu. Vláda najme na jeho odstranění dalšího specialistu a Hatch musí využít všechny triky, které ovládá, aby zachránil nejen Savanah, ale i sebe... (Davay Home Video)

(více)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně špatný film.Hrozná režie a Jo Champová tu podává snad nejhorší herecký výkon co jsem kdy viděl.Navíc nevím jak se do toho zamotal William Forsythe ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

První půlka nuda osvětlená modrou žárovkou a ke konci nuda politá oranžádou. Koho to zajímalo v tý době? Tot otázka. Kameraman musel několikrát usínat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dej klasika. Zabijákovi obmäkčí srdiečko jeho obeť (to je tak, keď je chlap dlho sám a svrbia ho gule) a tak sa obráti proti svojim a urobí všetko aby ju a seba ochránil. Hoci aj všetkých zloduchov vyzabíja. Príbeh je ale podaný nezáživne a nudne. William Forsythe ako hlavný hrdina si vybral po hereckej stránke slabšiu chvíľku a na tú pipinu sa ani nijak extra dobre nepozerá. Chémia medzi nimi je nulová. No a akcia je na pomery PMka tiež celkom sklamaním. Hlavne v naháňačkách sa tentoraz nevytiahli. Sú tu len dve v ktorých sa väčšinu času autá len tak jemne drgajú a na konci naháňačky dôjde ku karambolu a výbuchu auta. Ale keďže sa to odohráva v tme a ripy za veľa nestoja, tak ani ten výbuch bohvieako dobre nevyzerá. Okrem toho tu behom filmu je ešte pár tuctvových prestreliek. Za zmienku stojí len solídna a riadne výbušná finálna prestrelka v ktorej sa Forsythe zahrá na Chow Yun Fata a s pištoľami vystrieľa v nejakých rozpadnutých budovách na kraji sveta, či kde to našli, všetkých zloduchov. Akurát to jak zneškodní Richarda Nortona bolo totálne trápne a pre Nortona nedôstojné, keďže s tou tučnou sviňou by skôr on vytrel podlahu jak to urobil vo filme Out for Justice Seagal. Ale holt, tu bol za hlavného hrdinu Forsythe. Celkovo to je jeden z tých slabších filmov od PM Entertainment. 3/10. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Pro mě super film, který frčel na VHS. William Forsythe mi je sympatický, dobře mu to střílí. Místy to je trošku taková romantika. Závěrečná přestřelka mazec. Pokaždé budu spokojený, když dostanu podobnou stejně kvalitní podívanou, jako je tenhle kousek. :-) ()

Reklama

Reklama