Reklama

Reklama

Moucha

(seriál)
  • Francie Les Aventures d'une mouche (více)
všechny plakáty

Epizody(65)

Obsahy(1)

4 a pol minútové diely "FLY TALES" zachycujú svet hmyzu, v ktorom hlavnou postavou je malá mucha, plná elánu a chuti do života. Pri svojichj cestách a dobrodružstvách nachádza nových (ne)priateľov a postupne popri tom poznáva tento náš, pre ňu obrovský svet ľudí. Svet, ktorý je pre muchu na jednej strane krásny a plný možností, ale na druhej strane aj krutý a nemilosrdný voči druhu akým je hmyz. Sama sa neraz ocitne v situáciach, ktoré su priam o päsť... (Georgei)

(více)

Recenze (93)

anitae 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se mi dostal do ruky komiks a až po nějaké době jsem viděla seriál. 3* jsou hlavně za naprosto dokonalou postavičku! ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Koľko málo času stačí na zábavu. Za 5 minút toho toto lietajúce uchechtávajúce stvorenie napáchať rôznorodé šibalstvá. Pamätám si ešte časy, keď Moucha chodila medzi rozprávkami. Ako malému sa mi to veľmi páčilo, minule som si pustil zopár dielov a už som nebol až tak namotaný, ale zasmial som sa stále. Moucha robí často veľmi nelogické rozhodnutia a jediné čo ju v živote zaujíma je jedlo a zábava, ale tak by to predsa malo byť aj v skutočnosti. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Tahle moucha prolétla celým mým dětstvím a se svým "Agisi muni" ovlivnila můj pozdější vývoj, čímž nechala zformovat něco tak milého, jako jsem já. Moucha je můj duchovní vůdce do dnes a musím říct, že představa tehdejšího Jetixu bez ní je jako mít chlívek, ale zapomenout na prasátko. A pokud by se mělo někdy hlasovat o nejlepší krátký seroš, za Fly tales bez váhání zvednu obě ruce a napíšu si na ně romantické vyznání lásky. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

V dobách keď som mal SuperMax a keď detské kanály ponúkali viac než Hannu Montanu a podobne zverstva...proste už vtedy Moucha vládla, zbožňoval som ju a vyrástol som s ňou. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Krátké klipy o životě jedné malé mouchy. Docela srandovní při představě co všechno malá muška zažije a musí podstoupit, aby se prodrala vším možným co má na své pouti dobrodružstvím připraveno. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi na tom, že (aspoň na začátku série) se ta animovaná postavička skutečně chovala jako opravdová moucha. Bzučení na skle, bezcílné létání kolem lustru atd. Pak bohužel postupně přešel seriál do klasického cartoonu s "příběhy" a "dobrodružstvími" ala Včelka Mája, což mu podle mě uškodilo. ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

mucha musela vzniknúť z číreho potešenia kresliť a animovať. taká malá delikateska, v ktorej sa nájdu silnejšie i slabšie momenty, ale originalita námetu je nepopierateľná. a ešte sú tu moje spomienky na detstvo a supermax. jednoducho moja najobľúbenejšia animovaná postavička. ()

Fugito 

všechny recenze uživatele

Pre mňa totálny úlet- doslova. Perfektný humor ,dabing a super kresba . Toľko radosti z pozerania 5 min seriálu, vrelo odporúčam. ()

wwii9 

všechny recenze uživatele

Fakt že je to jediná zábavná mucha na svete. Páči sa mi ako tu komunikuje hmyz - etšhi? eti i u lie....bzz Špica! ()

Reklama

Reklama